Lirik Lagu Glimpse Of Us - Joji

 


       GLIMPSE OF US

She'd take the world off my shoulders
If it was ever hard to move
She'd turn the rain to a rainbow
When I was living in the blue
Why then, if she is so perfect
Do I still wish that it was you?
Perfect don't mean that it's working
So what can I do? (do ooh)
When you're out of sight
In my mind
'Cause sometimes I look in her eyes
And that's where I find a glimpse of us
And I try to fall for her touch
But I'm thinking of the way it was
Said I'm fine and said I moved on
I'm only here passing time in her arms
Hoping I'll find
A glimpse of us
Tell me he savors your glory
Does he laugh the way I did?
Is this a part of your story?
One that I had never lived
Maybe one day you'll feel lonely
And in his eyes, you'll get a glimpse
Maybe you'll start slipping slowly
And find me again (again)
When you're out of sight
In my mind
'Cause sometimes I look in her eyes
And that's where I find a glimpse of us
And I try to fall for her touch
But I'm thinking of the way it was
Said I'm fine and said I moved on
I'm only here passing time in her arms
Hoping I'll find
A glimpse of us
Ooh, ooh-ooh
Ooh, ooh-ooh
Ooh, ooh, ooh
'Cause sometimes I look in her eyes
And that's where I find a glimpse of us
And I try to fall for her touch
But I'm thinking of the way it was
Said I'm fine and said I moved on
I'm only here passing time in her arms
Hoping I'll find
A glimpse of us


             Sumber Lirik: https://www.lyricfind.com/ 






Review sket:

  • Alkesahnya hari tu aku gi Guardian, macam biasalah kan tengah membelek-belek foundation, sabun, perfume, lama la jugak kan, aku rasa dalam setengah jam jugak la aku kat situ.  Lepas tu kat Guardian tu dia dok pasang lagu ni berulang-ulang.. setengah jam aku duduk Guardian tu, setengah jam jugakla lagu tu dia play.. Selalu dia tukar-tukar lagu. Aku suspect staff Guardian ni tengah nak hafal lagu ni kot ahahha

  • Sudahnya sampai ke rumah, lagu ni terngiang-ngiang la dalam kepala aku.. Eh tak boleh jadi ni, aku search kat internet la lagu apo ni.. sedih sangat bunyinyaa

  • Rupanya lagu ni la yang viral kat Twitter, tapi aku tak pernah la dengar. Lagu ni mengisahkan pasal lelaki ni still tak move on dengan ex dia. Alahai sedih jugak la bila baca lirik dia. Suara dia pun sedap, sesuai dengan lagu ni. Huhu

  • Okay bye nak dengar lagu ni lagi 18 kali fefeeling sampai muak haha



Comments

  1. tak pernah dengar jg..nanti lunch hour nk on...

    ReplyDelete
  2. Nanti nak dgr lagu ni di youtube deh..

    ReplyDelete
  3. terus pasang earphone dan dgr lagu ni... best jugakkk

    ReplyDelete
  4. agak merugikan diri sendiri jika tidak dapat move on

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. lagu ni tgh top skrg .. selalu keluar kat tik tok and ig :D

      Delete
  6. Tak perasan pula.. nanti try cari dan dengar..

    ReplyDelete

Post a Comment

sila komen jangan segan-segan :)

Popular Posts