Blog Berwajah Baru!


 

Hai! 

Kesian blog aku ni dah lama kena tinggal (ayat cliche)

Sampai bila aku search google nama blog aku, bukan main lama loading nak nampak page!

Aku rasa blog dah berat la kot

Aku buang iklan2 jangat bagi banyak sangat

Then aku tukar layout semua, guna blogspot punya yang beshe beshe je.. sebab malas nak fikir heheh

Buang jugak gadget2 yang x perlu

So sekarang macam okay sikit kot?

Nak loading pun x dela lama naw

Harap lepas ni aku jadi rajin smula! (untuk keseribu kalinya berharap)

Bye !


Comments

  1. salin kulit..kasi fresh new look :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah setelah berkurun lama tangguh.. buatnya 1 jam je

      Delete
  2. Selamat kembali dengan blog yang berwajah baharu! Moga Raz semakin rajin dan semangat update blog selepas ni :)

    Selamat Hari Raya!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehhehee thank youuu.. selamat hari raya!

      Delete
  3. comel je blog!
    ok je ni.. xloading lama.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebelum edit memang loading lama, ntah kenapa.. lepas edit2 dah okay dah

      Delete
  4. Replies
    1. kalau boleh nak simple lagi tapi x pandai

      Delete
  5. Selamat Hari Raya...keep on blogging! chaiyok!!

    ReplyDelete
  6. Ye..lajuuuu...first time masuk sini dan dah follow...

    ReplyDelete
    Replies
    1. akhirnyaaa.. haritu loading lama... thanks follow kita!

      Delete
  7. blog simple dan tak sarat dengan font simple mmg buat orang layan membaca lebih-lebih lagi content menarik kan. Salam kenal dari blog iamfuzy

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenal! betul2 tapi content menarik tapi susah sikit haha!

      Delete
  8. selamat hari raya awk, (hope tak terlambat wish hehee). Ok je layout baru ni, yang penting blog ringan mesra seo. simple is better actually =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. x lambat.. masih Syawal. Terima kasih Farah! Selamat Hari Raya!

      Delete
  9. Less is more kata omputeh! hahaha kan samalah kita dengan ayat "harap lepas ni rajin" memang dah beribu kali berharap

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena jadi robot agaknya baru betul2 rajin hahah

      Delete
  10. Comel dan cepat je loading blognya..

    ReplyDelete

Post a Comment

sila komen jangan segan-segan :)

Popular Posts