Tuesday, June 29, 2021

Rasa macam nak cantikkan blog

 




Hai Assalamualaikum

Apa khabar semua?

PKP bersambung lagi tapi dah tak panggil PKP dah, panggil Fasa je.. Ape pun namanya, rakyat dah semakin penat dan tenat. Semua orang dalam keadaan stress sekarang ni. Ya Tuhan, cepatlah hapuskan Covid-19 ni, ramai orang susah dan bersedih. Semoga kita semua tabah menghadapi ujian ini.. 

Anyway, aku sebenarnya dok blogwalking blog-blog orang dan aku kagum semua blog orang cantik cantik! Pastu tengok blog sendiri hmmmm cam suramm je. Haha. Dulu rasa macam elok gak lah blog ni. Alah aku guna template free je sebenarnya, pastu tak lama tu aku perasan template dia macam dah berubah tau. Aku syak designer tu dah ubah coding template tu (I don't know actually, agak je), so jadi macam togel sikitla templatenya. Haha harap korang faham la apa aku cakap ni. Hahaha

Pastu tetiba sekarang ni rasa nak revamp blog ni bagi semangatla sikit nak menulis kononnya kihkihkih. Tapi aku takde masa pulak nak menggodeh-godeh blog ni, dan yang paling panting.. aku takde kepakaran pon! Haha

So kalau sapa-sapa yang pandai edit-edit template ni bolehla contact aku yer.. 

Ha itu jelah buat masa ni

Take care korang

Bye!


0 comments:

Post a Comment

sila komen jangan segan-segan :)