Wednesday, October 28, 2020

Jerut Tikus?

  43 comments    
categories: 

 




Alamak..

Cmana nak jerut tikus dalam lubang tu?

Jerut macam mana pakai tali ke?

Adoi pitam memikirkannya

Hahahaha



43 comments:

  1. tak sanggup nk jerut tikus..hehe..

    ReplyDelete
  2. kesian tikus kena jerut. haha..giler kejam bunyinya..

    ReplyDelete
  3. Jerut macam jerut pakai tali.

    ReplyDelete
  4. eeeermmm kalau iya pun ada caranya xmoooo jerut.
    geliii hahaha..

    ReplyDelete
  5. Hahaha tersedak memikirkan proses menjerut dalam lubang😂

    ReplyDelete
  6. mungkin dia tengah cari cara nak tangkap tikus tu...

    pastikan rumah bersih dan tutup semua peluang kepada makanan akan menyebabkan menyebabkan tikus lari

    ReplyDelete
    Replies
    1. kadang2 rumah dah berish, makanan pon xde, tapi dia still jugak nak datang.. pelik tau

      Delete
  7. Alamak ... tak sampai hati nak jerut

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha'ah .. nak lari kalau nampak dia. ahahaha

      Delete
  8. Haha, macam-macam keyword boleh bawa ke blog kita. Apa pun, tikus dalam lubang tu mesti terseksa. Huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terseksa kan, tp janganlah masuk rumah org. haha

      Delete
  9. hahaha.. kadang2 mcm jenis keyword dlm blog

    ReplyDelete
  10. Macam2 search yang timbul hahaha
    Tqa pun curious tapi tak sampai hati nak ambil tahu. hahaa

    ReplyDelete
  11. dah jerut lepastu geli pula nak buang. hahahahhaa

    ReplyDelete
  12. Gigih tu cari cara jerut tikus dalam lubang. Harap pencari tu jumpalah penyelesaiannya. Macam macam keyword ada :)

    ReplyDelete
  13. ishh kejam tau jerut leher tikus hehe

    ReplyDelete
  14. ni peribahasa baru ke? hehehe

    selamat tahun baru 2021 ye., ;p

    ReplyDelete
  15. tikus melintas pun dah melompat ni kan pulak nk jerut? hahaha

    ReplyDelete
  16. Assalamualaikum. hehehhe.. ni mesti terpengaruh cerita Tom & Jerry ni.. hehehhe

    ReplyDelete
  17. wak pon nk tau gak cara jerut tikus dalam lubang., ;p

    ReplyDelete

sila komen jangan segan-segan :)