Saturday, February 25, 2012

Lirik Lagu Sesaat Kau Datang Ramlah Ram feat SLEEQ


Comel tak? Comel tak mereka?



Ini Ramlah Ram tak kan tak kenal kot. hihihi





Aku suka la plak tengok video klip diorang nih... comel je kahwin lari-lari. Hahaha. Mengikut mak Hanis Zalikha, si cantik manis Hanis Zalikha dapat offer untuk jadi model/pelakon dalam video klip ni, tapi sebab Hanis tak free tarikh tu so ganti orang lain, iaitu Jazrina Jasni yang jelita! And she is awesome too babeh! Good job!



SESAAT KAU DATANG
Ramlah Ram feat Sleeq


Ramlah Ram:
Sesaat Kau Datang
Sesaat Kau Hilang
Kemunculan dirimu
Penuh misteri

Kau Mendekat
Kau Menjauh
Kau tinggalkan diriku
Sesudahnya kau membuang
Mencampakkan aku

Sleeq:
Sayang
Bukan tiada cinta lagi
Ku tak ingin sakit hati
 Ku tak dapat lepaskan
Segala yang ku hargai

Oooooo

Maafkanku sayang
Tetapi ku harus pergi
Oyeah...

Ramlah Ram:
Sungguh kejamnya dirimu
Mengkhianati cinta yang ku semat di jiwa
Kau hancurkan segala harapan
Kau remukkan cinta yang telah kita bina
Haaaaaaa......

Sleeq:
Yaaaww yaww.. Cmon cmon

Ramlah Ram:
Jika sudah kau mencintai dia
Putuskan aku dengan baik caranya

Sleeq:
Tentu sayang

Ramlah Ram:
Walaupun sakit hati ku rasa
Sesungguhnya aku tak rela
Kerna hatiku masih mencintai
Dirimu dengan sepenuh hati
Tapi ku ikhlas melepaskanmu
Karena ku manusia biasa

Sleeq:
Untuk mendakapmu di sisiku
Siapa yang cuba pisahkan 
Kita kan disiku
Begitu besar sayangku kepadamu
Yeahhh
Tetapi ku tidak pasti
Bahwa ku bisa melalui derita ini

Ramlah Ram:
Oooooooo....

Sleeq:
Uuuuuu....

Ramlah Ram:
Sungguh kejamnya dirimu
Mengkhianati cinta yang ku semat di jiwa
Kau hancurkan segala harapan
Kau remukkan cinta yang telah kita bina
Haaaaaa...

Jika sudah kau mencintai dia
Putuskan aku dengan baik caranya
Walaupun sakit hati ku rasa
Sesungguhnya aku tak rela

Jika sudah kau mencintai dia
Putuskan aku dengan baik caranya
Walaupun sakit hati ku rasa
Sesungguhnya aku tak rela

Jika sudah kau mencintai dia
Putuskan aku dengan baik caranya
Walaupun sakit hati ku rasa
Sesungguhnya aku tak rela
Kerna hatiku masih mencintai
Dirimu dengan sepenuh hati
Tapi ku ikhlas melepaskanmu
Karena ku manusia biasa

Tiada salahku kepada dirimu
Kau buatku sengsara
Kau buat kecewa
Ku harap ada karma
Yang datang kepadamu
 Kepadamu


21 comments:

  1. I like this song! thanks for sharing :)

    ReplyDelete
  2. haha ade belakang Ramlah Ram tu ekeke

    ReplyDelete
  3. @bebeldotsorang

    yeke? seriously??

    banggenye ade kawan msuk video retis. hehehe

    ReplyDelete
  4. like dis song sooo much dear ! hehe

    ReplyDelete
  5. i like dis song so much...huhuhu!!!

    ReplyDelete
  6. video klik dia memg best..tk bosan tgok.video klip sleeq dgn najwa latif pun comel....

    ReplyDelete
  7. oo...anyway fira,slamat berpuasa dr cikjue.hehe

    ReplyDelete
  8. @cik jue tomey

    btol.. best sgt.. model pon cantik.. slamat berpuasa jgk! :)

    ReplyDelete
  9. i love sleeq~~~~diorang hensem sangat~~~

    ReplyDelete
  10. @nanie

    a'ah hensem kan? sore sedap plak tu :)

    ReplyDelete

sila komen jangan segan-segan :)