Monday, November 25, 2019

Lirik Lagu Hello - Andi Bernadee & Ismail Izzani

  19 comments    
categories: , ,




Hello


Benarkah? Kalau engkau hilang kau masih mencari nya
Tak pernah engkau lupa yang kau masih bersamanya
Benarkah? Jika siang malam itu milik kamu
Siapa dia bagi mu?

Ey, hello?
Angkat telefon mu
Jawab panggilan nya
Cepat kau bangun
Kan dah lambat
Jangan kau tunggu

Deringan bunyi kau masih leka
Kau perlu dia seumur hidup mu
Walau kau tak tahu

Benarkah? Kalau engkau hilang kau masih mencari nya
Tak pernah engkau lupa yang kau masih bersamanya
Benarkah? Jika siang malam itu milik kamu
Siapa dia bagi mu?

Hey! Engkau tunggu
Hello hello?
Manakah kamu?
Kan ku dah bilang dah
Jangan kau hilang
Yeah yeah yeah

Aku dah cakap dah
Ku takkan hilang
Kalau engkau redah
Kita kan senang
Janji dia tahu
Kerna kau jauh
Walau kau tak tahu

Benarkah? Kalau engkau hilang kau masih mencari nya
Tak pernah engkau lupa yang kau masih bersamanya
Benarkah? Jika siang malam itu milik kamu
Siapa dia bagi mu?

Hancur aku tanpa kamu
Hidup suram tanpa dirimu
Kembalikan rasa itu

Benarkah? Kalau engkau hilang kau masih mencari nya
Tak pernah engkau lupa yang kau masih bersamanya
Benarkah? Kalau engkau hilang kau masih mencari nya
Tak pernah engkau lupa yang kau masih bersamanya
Benarkah? Jika siang malam itu milik kamu
Siapa dia bagi mu?


Sumber lirik: https://www.azlyrics.com/lyrics/ismailizzani/hello.html






Komen sket:

  • Aku sebenarnya bila baca lirik mula-mula aku tak faham apa maksud lagu ni
  • Lepas tu aku baca komen kat YouTube cakap mungkin lagu ni lagu ketuhanan.. maksudnya kalau kita ni manusia, kita lost.. rasa hilang, suram.. adakah kita akan ingat Tuhan? Hmmm make sense jugak la bila baca lirik balik
    • Apa pun.. aku suka sangat lagu ni sebab first, aku memang suka suara dua-dua BBNU ni.. haha! And second sebab lagu ni catchy.. boleh joget-joget LOL
Okay bye!


19 comments:

  1. da la mmg kipas susah mati andi..sukaaaaaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama la.. dulu biasa2 je tetiba rasa suara dia elok

      Delete
  2. Sedap lagu ni. Terbaik gabungan dua² ni. Go Andi Go Mail

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha kelakar plak panggil Mail :D

      Delete
    2. Haha..itulah kan..orang panggil Mail kita pun terikut.

      Delete
  3. ok ok la lagu ni.. kena dengar banyak kali
    baru rasa ngam skit hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya first time dengar dah tersuke hehehe

      Delete
  4. xperasan plak lagu ni...jap nak g tgk youtube...thanks for the share

    ReplyDelete
  5. Jom join GA
    https://budoxesquire.blogspot.com/p/list-peserta-ga-haro.html

    ReplyDelete
  6. I didn't know that they have a song together :)

    ReplyDelete

sila komen jangan segan-segan :)