Monday, November 25, 2019

Lirik Lagu Hello - Andi Bernadee & Ismail Izzani

  13 comments    
categories: , ,




Hello


Benarkah? Kalau engkau hilang kau masih mencari nya
Tak pernah engkau lupa yang kau masih bersamanya
Benarkah? Jika siang malam itu milik kamu
Siapa dia bagi mu?

Ey, hello?
Angkat telefon mu
Jawab panggilan nya
Cepat kau bangun
Kan dah lambat
Jangan kau tunggu

Deringan bunyi kau masih leka
Kau perlu dia seumur hidup mu
Walau kau tak tahu

Benarkah? Kalau engkau hilang kau masih mencari nya
Tak pernah engkau lupa yang kau masih bersamanya
Benarkah? Jika siang malam itu milik kamu
Siapa dia bagi mu?

Hey! Engkau tunggu
Hello hello?
Manakah kamu?
Kan ku dah bilang dah
Jangan kau hilang
Yeah yeah yeah

Aku dah cakap dah
Ku takkan hilang
Kalau engkau redah
Kita kan senang
Janji dia tahu
Kerna kau jauh
Walau kau tak tahu

Benarkah? Kalau engkau hilang kau masih mencari nya
Tak pernah engkau lupa yang kau masih bersamanya
Benarkah? Jika siang malam itu milik kamu
Siapa dia bagi mu?

Hancur aku tanpa kamu
Hidup suram tanpa dirimu
Kembalikan rasa itu

Benarkah? Kalau engkau hilang kau masih mencari nya
Tak pernah engkau lupa yang kau masih bersamanya
Benarkah? Kalau engkau hilang kau masih mencari nya
Tak pernah engkau lupa yang kau masih bersamanya
Benarkah? Jika siang malam itu milik kamu
Siapa dia bagi mu?


Sumber lirik: https://www.azlyrics.com/lyrics/ismailizzani/hello.html






Komen sket:

  • Aku sebenarnya bila baca lirik mula-mula aku tak faham apa maksud lagu ni
  • Lepas tu aku baca komen kat YouTube cakap mungkin lagu ni lagu ketuhanan.. maksudnya kalau kita ni manusia, kita lost.. rasa hilang, suram.. adakah kita akan ingat Tuhan? Hmmm make sense jugak la bila baca lirik balik
    • Apa pun.. aku suka sangat lagu ni sebab first, aku memang suka suara dua-dua BBNU ni.. haha! And second sebab lagu ni catchy.. boleh joget-joget LOL
Okay bye!


13 comments:

sila komen jangan segan-segan :)