Friday, June 2, 2017

Desaru Dah Cantik.. Tapi.. Batu Layar Still The Best





Hahaha .. aku pun tak taw kenapa aku buat title gitu





Sebenarnya aku terkejut sket melihat Desaru haritu.. sebab pantai dia dah nampak clear dan lebih berseri gitu.. Dulu kalau pergi, macam suram sket and tak boleh mandi. Tapi sekarang nampak ramai mandi manda dengan riang gumbira so okay lah. Tapi tiket masuk makin mahal kau. 2 tahun lepas RM4, sekarang RM6. Adakah penangan GST? Entahlah aku pun tak sure





Apa-apa pun, aku still suka Batu Layar, sebab pantai ni banyak batu.. Hahaha! Dekat Batu Layar jugak aku pernah nampak ikan belacak/tembakul melompat-lompat kat atas batu secara live.. And yang penting tak ramai sangat orang, sesuai untuk dating.. eh!? Hehe.. Tak la.. sesuai untuk berangan sorang-sorang sambil kepanasan. Hahaha






Kan aku dah cakap.. sesuai untuk berangan dan bertafakur sorang-sorang.. Until ade orang mengacau dan mengambil gambar curi-curi






Cantik angat,, Subhanallah. Ramai gak orang memancing kat tepi-tepi batu ni





Gambar kenang-kenangan



Till then :)

Selamat Berpuasa!



0 comments:

Post a Comment

sila komen jangan segan-segan :)