Wednesday, August 19, 2015

Lirik Lagu Cinta Yang Sempurna - Qanda






CINTA YANG SEMPURNA

Setiap kata yang terungkap
Umpama alasan tak bernoktah
Mengapa dugaan melanda
Engkau dan aku
Setiap bicara kan layu

Hilang dimana
Selalu dicemar
Ungkapan yang berbisa
Tak sanggup lagi ku sengsara
Engkau dan aku
Harapan agar terus bersama
Dan ku tak mahu berpisah

Andainya ku hilang dalam cinta
Suluhkanlah aku
Dengan rasa yang sempurna
Di dalam gelapku
Dan terus bersama dakapanmu
Cinta yang sempurna

Hilang dimana
Selalu dicemar
Ungkapan yang berbisa
Tak sanggup lagi ku sengsara

Engkau dan aku
Harapan agar terus bersama
Dan ku tak mahu berpisah

Andainya ku hilang dalam cinta
Suluhkanlah aku
Dengan rasa yang sempurna
Di dalam gelapku
Dan terus bersama dakapanmu

Seandainya ku hanyut dalam cinta
Pautkan ku senyum yang sempurna
Tuk hiasi sepanjang nafasku
Dan bisa ku merasakan cinta
Cinta yang sempurna

Andainya ku hilang dalam cinta
Suluhkanlah aku
Dengan rasa yang sempurna
Di dalam gelapku
Dan terus bersama dakapanmu

Seandainya ku hanyut dalam cinta
Pautkan ku senyum yang sempurna
Tuk hiasi sepanjang nafasku
Dan bisa ku merasakan cinta
Cinta yang sempurna
Cnta yang sempurna
Cinta yang sempurna





Komen sket:

  • First time denga nama kumpulan Qanda ni, lagu pertama diorang ni memang best lah!
  • Memula ingat kumpulan Forteen. rupanya bukan.. hehe
  • Macam lagu nasyid sket kan lagu ni.. eh ke tak?
  • Pape pun.. layann fefeeling gak lagu ni kalau dengar time jammed

Ok bye!

8 comments:

  1. ok terus masuk utube cari lagu nie waha. nice song.. tq fira!

    ReplyDelete
  2. Blh lah layan lagu ini jap..hehehe

    ReplyDelete
  3. First time dgr nama kumpulan ni.. .hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama la.. hope lpas ni ade lg lagu best diorang. hehe

      Delete
  4. Kebelakangan nie Qanda selalu kuar TV. Lagu nie pun boleh tahan :)

    ReplyDelete

sila komen jangan segan-segan :)