Wednesday, August 5, 2015

7 Tahun Sudah..









Sedar tak sedar dah 7 tahun dah aku berblog..

Fuhh tak sangka ni

Dulu ramai kawan-kawan aku berblog gak tapi lama-lama.. hehehe

Tahun lepas mak oii siketnya entri blog.. 13 je? Bz kerja kot..

Tahun ni aku bahagia sket so banyak sket entri.. Hahaha

Adakah kadar entri blog aku ni mengikut kadar kebahagiaan? LOL

Ok start merepek dah.

Apa-apa pon.. I enjoy writing blog and I'll keep writing.. or typing.. literally.. InshaAllah

Bye!


22 comments:

  1. wah, 7 tahun tu satu tempoh masa yg lama!

    ReplyDelete
  2. wah, dah 7 thun kan....

    PS thanks lawat blog rietta....

    ReplyDelete
  3. hehe ayu punya pn dh sebulan tak update.. :') busy kerja ..mcm semakin dewasa plak hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha btol bz pon menyebabkan blog x dijengah

      Delete
  4. Salam, haha lama sungguh! aku baru 3 tahun je weh..hihi teruskan blogging tau... (n_n)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam.. hahahhaa tula x sangka... gigih btol lol

      Delete
  5. Aku ada blog dari 2009. Tapi macam setahun tinggal tak de entri. Malas ah nak sambung. Terus buat blog bru. Hehehe

    nasikbaik.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. haha tahniahnyaa, wak pon lebih kurang jugak, tp dah berbelas blog wak dh buat., ahakks

    ReplyDelete
  7. Yeeee.. Entri mengikut kadar kebahagiaan. Sbb aku pn mcm tu. Hahaha

    ReplyDelete
  8. kira orang lama la ni... kita baru mula setahun jagung.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak terasa veteran plak hahahah

      Delete
  9. Wah, awak lg lama dr kita. kira otai blogger ni... :)
    Teruskan berblogging.

    ReplyDelete
    Replies
    1. alahaii sebenarnya masa tahun pertama dan kedua tu x dikira berblog kot sebab tulis sepatah dua kata ja

      sebab x kenal twitter lg kot time tu hahahah

      Delete
  10. lamenye 7 tahun!
    tahun 2012 tu paling byk entri.. paling aktif la tu.. haha..

    teroskan berblogging!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahun 2012 tu mmg blogging tgh in.. heheh tq

      Delete

sila komen jangan segan-segan :)