Friday, April 10, 2015

Alat Bantu Untuk Orang Yang Bercinta Dengan Handphone


Korang ada member yang tak boleh berenggang dengan smartphone?

Makan dengan hanphone

Go toilet dengan handphone

Tidur dengan handphone

Atau korang sendiri mengalami penyakit ni?

Hehehehe

Jangan risau

Coca-Cola ade penyelesaiannya

Tonton video di bawah ni:


 
 
Tadaaaa!!
 
Selesai dah masalah korang
 
Sila peka dengan masa dan keadaan ye bila nak main henpon!
 
Bye!
 
Assalamualaikum
 
 
 

10 comments:

  1. haaahaaa ini kelakar..cam nak buat kat husband ;)

    ReplyDelete
  2. adoiii...tp manusia yg x boleh lekang dgn hp ni mmg bersepah skrg :-)

    ReplyDelete
  3. Salam, haha ini deep sebenarnya..colar mcm tu selalunya dipakaikan utk haiwan yg sakit..bila dia buat mcm ni, means manusia tu 'sakit' sebenarnya, addicted to phone..apapun part paling kesian ialah, siaannnn kucing gemok tu xde org nak main2 dgn dia..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam..a'ah la baru perasan.. tu utk haiwan yg sakit..

      sy ksian kt baby tu.. punyalah nak bermanja2

      Delete

sila komen jangan segan-segan :)