Friday, December 21, 2012

Nad Zainal Banyak Kembar?

  30 comments    
categories: ,


Hai!

Aku minat dengan Nad Zainal ni.. Start dari citer Kotex tu.. ala... ape plak tajuknye lupe.. ha... Memberku Hawa..! Pastu cite Bukan Bidadari and recently Putera Rayyan..

Muka dia pon comel.. So cute! Suka tengok mata dia

Tapi bila aku tengok muka dia lama-lama.. aku rasa macam aku selalu nampak la muka dia ni.. Familiar!

Then, aku pon tengok la You Tubers feveret aku ni.. Charismastar.. Pastu baru aku teringat, eh dia ni macam muka.. macam muka.. Laaaaa.. kembar dengan Nad Zainal ni! Hehe tak caya tengok video bawah ni:







Haaa.. Same kan? Comel sangat dua-dua! I like!


Lagi sorang ialah si cantik manis seksi Mila Kunis! Baru - baru ni dianugerahkan Wanita Paling Seksi Di Dunia! Wowwwww!

Pakwe die si Ashton Kutcher tu.. Tapi baru-baru ni aku tengok pic dia tak pakai make-up.. hmmm.. Now I wonder.. takpe korang gugel la kalau rajin ek!

And tiga-tiga orang ni aku minat..tak sangka plak muka diorang lebih kurang. hehe


Okay bye selamat berhujung minggu!

:)

30 comments:

  1. Nad Zainal Memang comel ah.. huhuk..

    ReplyDelete
  2. sekali tgk macam haliza misbun masa muda remaja je

    ReplyDelete
  3. suka nad zainal sejak dia berlakon bidadari...ada aura.. :)

    http://pinkbubblegumprincess.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. hooo dia ke nad zainal...penah nengok dia berlakon..

    ReplyDelete
  5. dalam citer bayu cinta luna tu pun ada pmpuan sebijik mcm nad zainal. nama apatahh. ahahaha

    ReplyDelete
  6. kirim salam kat mila kunis weyh..hehe

    ReplyDelete
  7. asthon kutcher sngat hensemm.. haha..

    ReplyDelete
  8. amboi teliti betol .. hehehe .. mee suke dy blakon .. :)

    ReplyDelete
  9. minat jugak la.. dia menangis dengan baik..
    tp bila buat watak gila.. nmpk keterlaluan.. huh !

    ReplyDelete
  10. mencari entryterbaik 2012..boleh share entry terbaik korang dalam segmen ni,,..jom join

    http://www.jeritpekik.my/2012/12/segmen-bebas-syaratentry-terbaik-untuk.html

    ReplyDelete
  11. hehehe..
    yup .
    mmmg ade persamaan..
    btw, Nad mmey comel ^^

    ReplyDelete
  12. i x penah tgk pown nad ni =.= haha

    ReplyDelete
  13. aku pun suka dengan nad zainal ni..minat dengan lakonan dia..bersahaja. I like the way she talk. Dia pun cute. Adorable. Kesimpulannya memang suka la..hehe

    ReplyDelete

sila komen jangan segan-segan :)