Tuesday, June 12, 2012

Kompang Dipalu~~ Pengantin Baru!

  20 comments    
categories: ,




Duduk bersanding.. tersipu malu :D



Alhamdulillah pakcik aku yang paling muda dan hensem (keh keh keh) akhirnya telah selamat berkahwin bersama pilihannya yang cantik molek. :) Suka sangat2~!!





Kumpulan caklempong dari Negeri Sembilan.. serius diorang memang best.. Aku prefer muzik macam ni dari karaoke... hehehe





Kumpulan silat gayung yang kelihatan gagah dan perkasa :)





Sewaktu majlis pernikahan di rumah perempuan, Perak. Alhamdulillah Pokde sudah menjadi suami orang. Tak leh jadi budak-budak lagi. Kui kui kui. Yela tu!





Cuaca juga baik. Hujan sekejap di waktu pagi dan kemudian panas hingga ke petang :) Syukur...





My happy familia!






Gambar rambang pilihan minggu ini! Wohoooo!!





Selamat Pengantin Baru

kepada semua yang baru saja mendirikan rumah tangga :)




20 comments:

  1. best nyer caklempong. setuju2. mmg best muzik tradisi dr yg moden kalo majlis2 kahwin. congrats to ur pakcik! :)

    ReplyDelete
  2. bila tgok persembahan cak lemping
    sudah pasti saya sgt suka..
    al maklumlah, org nogori

    seronokkan berkenduri di kampung..
    suasananya mmg real dan tak dpt diperolehi dimana2.. hatta di kapal persiaran mewah sekali pun..

    itu yg perlu kita banggakan..

    ReplyDelete
  3. time cuti sekolah ramai btl org kawin ek...

    ReplyDelete
  4. Kaler oren lagi baju pengantin...cantik..:)

    ReplyDelete
  5. jengok2 kot kenai pengantin pompuan tu..hehe sebab dari negeri yg sama hehe

    ReplyDelete
  6. @Zamri A.

    ok sy sampaikan ucapan congrats itu! :)

    ReplyDelete
  7. @iKhRam

    ooo org noghori.. hehehe... btol2...best giler kenduri kt kg.. bergotong royong mmg syok ah

    ReplyDelete
  8. @ϟ Zeera AzZahra

    ooo... suke ea? hehe.. suke kaler oren ke

    ReplyDelete
  9. @Izzan Yong Rosdin

    yup satu hari smpi 2,3 kenduri kena attend

    ReplyDelete
  10. @YaYaNsMuM a.k.a YM

    cantik ea.. tq2.. eceh mcm sy plak yg kawen.. kakakaka

    ReplyDelete
  11. @mia izzati

    nama dia FaizatulHana dari Sungkai.. hehe kenal tak? :)

    ReplyDelete
  12. selamat pengantin baru untuk pakcik razfira.semoga berbahagia sampai akhir hayat..aminn

    ReplyDelete
  13. wow! meriah gitu..pgantin pun segak >_<

    ReplyDelete

sila komen jangan segan-segan :)