Wednesday, May 23, 2012

Wordless Wednesday #20:Jehan Miskin Masuk MasterChef Malaysia! Yahoo!!

  20 comments    
categories: ,




Sebagai peminat Jehan Miskin, aku berasa sangat gembira!

Mesti macho giler Jehan masa memasak nanti!

Hahahaaaaa!!

Jehan mesti menang!!

20 comments:

  1. wah..suda ade chef selebriti ye..jehan pun hado..sure pandai masak ni.

    ReplyDelete
  2. haha...tp lebih tertunggu akan tomok

    ReplyDelete
  3. mcm best master chef celebrity ni kan. bile start?

    aku tatau nak vote sape sbb tak tgk list peserta lagi.hahaha..

    ReplyDelete
  4. @Hanie Dew

    hoho.. ramai jugak la.. Azwan Ali pon ade taw.. undila die. keh3

    ReplyDelete
  5. wahh terpikat tgk jehan miskin pndai masak heheh :)

    ReplyDelete
  6. Assalam..
    Tak pernah tengok la pulak rancangan tu..huhu..

    ReplyDelete
  7. alamak! nak jatuh lah kek dia..

    ReplyDelete
  8. oh..tak kosa mak nak undi dia nyah..hbs kredit..hahahhaa

    ReplyDelete
  9. hehehe jehan ek? giler ah, mcm mana la dia masak.. huk huk huk....

    ReplyDelete
  10. tak pernah tgk pun rancangan master chef ni.. kih3

    ReplyDelete
  11. @eLLa n aLia

    hehehe agaknye jatuh kot lpas dah siap shoot :p

    ReplyDelete
  12. @hafiz hafizol

    hmmm rugi x rugi sgt la x tgok.. eheh

    ReplyDelete
  13. tak sabar nak tengok muka ketat dia masa masak or kena komen. hue hue hue. :p

    ReplyDelete
  14. @Hansyirah Takezur

    jehan cool ajer.. .x buat muka ketat kot :p :P

    ReplyDelete

sila komen jangan segan-segan :)