Friday, April 13, 2012

Lelaki Paling Fotogenik Di Dunia... Video Pula!

  18 comments    
categories: 



Aduhhh.. tak habis-habis lagi ke pasal mamat ni?

Jawapannya:

Memang tak arrrrr

Hahahahaha

Akhirnya, setelah dia menyorok selama beberapa minggu (nyorok ke?)

Akhirnya dia keluar di kaca TV dalam rancangan Good Morning America!

Wowwww..

So kesimpulannya dia memang handsome laaa...

Sebab tu dalam gambar bertambah handsome.. hehehehe

Cuba korang pause kat mana2 dalam video tu..

Takde satu pon angle yang menyebabkan dia nampak buruk.. bukan sahaja tidak buruk, nak nampak biasa pun susah! Handsome setiap masa!

Enjoy this video ya!






Indahnya ciptaan tuhan :)



18 comments:

  1. Boleh tahan la. Untung la kacaaakk...:)

    ReplyDelete
  2. err..
    nak pergi memfotogenikkan diri la..
    ahahahhaa

    ReplyDelete
  3. fuyoo..btol la...sangat fotogenik n encem ;)

    ReplyDelete
  4. @NaNa

    YUP semua orang sepakat mengatakan die handsome. hahahah

    ReplyDelete
  5. wakaka kenapa mesti ada muka im watching you tu hehehe

    ReplyDelete
  6. @bebeldotsorang

    hehe. sebab die comelllll... so asek nak watching jelah kan! hehehe

    ReplyDelete
  7. sejuk mata memandang..hilang terus beban yg dipikul..hehe..cehh..over pulak ekk..hehe..btw, mmg hensem laa!!! =))

    ReplyDelete
  8. @Amirah Zulhijjah

    yea! seorang lg mengatakan dia handsome :)

    ReplyDelete
  9. errr..biase je?

    heh heh heh~ jangan marah firaaa~ ;p

    ReplyDelete
  10. @h A n Y s

    eh.. x marah pon.. ikut selera masing2.. hee~~

    ReplyDelete

sila komen jangan segan-segan :)