Sunday, March 18, 2012

Saya Suka: Americas Next Top Model

  29 comments    
categories: 


Sebab utama:

  • Nak tengok Tyra Banks lah! Hehehe.. Suka dia ni sebab dia ni versatile lah! Macam-macam dah dia buat. Dia ada show sendiri, Tyra Banks Show, dia juga seorang penulis buku, Modelland.. Dan yang penting dia beauty with brain okay... Dia baru je grad dari University Harvard dalam business school. Hebat kan? Dan yang penting dalam umur 38 sekarang ni, dia tetap fabulous okayyy


  • Aku suka tengok girls! Hahaha jangan cakap aku lesbian plak.. kakaka. Aku suka tengok perempuan-perempuan yang cuba masuk dalam ANTM. Sebab sumenye ade kcantikan masing-masing. Yang peliknya dalam bidang model ni, kecantikan yang diorang tengok bukan kecantikan biasa. Pada mata aku, macam tak cantik. Tapi geng2 Tyra, Andre, Nigel Barker.. semua cakap cantik, beautiful bon structure la.. macma-macam. So tu yang menarik tu. Beauty lies in the eyes of beholder :)





Allison ANTM All-Star 17.. pelik dan comel




Isis King.. dulu jantan pastu wat pembedahan jantina.. masuk ANTM meletoop ko makkk....




Dominue Reighard adalah my feveret model! Sedih bila dia tak menang ANTM All-Stars 17.. huhu. Dah Ada anak 2, tapiii still vogue youolls





  • Suka tengok challenge diorang! Best giler! Bukan stakat jalan pose cantik je tau. Tapi anyak challenge yang macam tak masuk akal. Kena jalan dengan api la, kena shoot kat tempat pembuangan sampah yang busuk. kena pose bogel dan macam-macam lagi! Tapi diorang sume ni layan je... hohoho


Kena jalan dalam buih!





Tengah jalan kena ketuk dengan pendulum.. Terus jatuh.. Sedih




Photoshoot dengan harimau! Aummmmm!!!



Sekarang ni dah America's Next Top Model 18! Jom tengok same-same. hehe

29 comments:

  1. nak tengok tapi tv xclear :( hohoh..

    ReplyDelete
  2. sis suka tgk ANTM dari season 1 lagi =)

    ReplyDelete
  3. salam, akk pun suke gak tgk tp skrg asik missed je...

    ReplyDelete
  4. haha..nice entri..ada takut dan seram..
    yg rimau last tu perfect..real jer

    ReplyDelete
  5. hye perempuan geek. hehe, nice blog! :)

    ReplyDelete
  6. hehe best jgk tgk American Next Top Model ni...tapi dh lama tak tgk :(

    ReplyDelete
  7. kesian tengok dorg jalan dekat air dalam belon tuh. Tergolek2 dorang. haha

    ReplyDelete
  8. bila ek stat??? kul bape?? dulu suka nengok tapi asik termisss jek

    ReplyDelete
  9. mcm2 gaya berfesyen/pose ni ek....tapi saya suke tgk catwalk yang ade model jatuh2 tu...lawak gile...

    p/s : thanks sbb singgah blog saya....

    ReplyDelete
  10. @xlupa la

    hehe memang real dan mencabar! :)

    ReplyDelete
  11. love Allison so much. She really 'down to earth'...
    The best ever contestant...

    ReplyDelete
  12. huhu tak pernah tgk pn rancangan tv mcm ni..

    ReplyDelete
  13. @Sya Ahmad

    yup and she is sometimes weird too.. hehe.. love her eyes

    ReplyDelete
  14. Suka tengok part photoshoot.macam macam style ade..gambar sharp dan angle shoot menarik.

    ReplyDelete
  15. ya ANTM..best,saya pon tengok...dan sekarang ada AsiaNTM pulak...jom kita joint...hahahah

    ReplyDelete
  16. @Nieyya Tullah

    wow AsiaNTM? Seriously? alamak x cukup tinggi lah. hehe

    ReplyDelete
  17. aku pon suka tengok antm dari season 5 sampai 18 ....juara antm 18 nama dia LAURA JAMES walaupon aku ni lelaki tapi best la tengok dorang sebab ade gadoh gadoh ...jangan ckp aku gatal ...pling minat ALLISON HARVARD ....KIUT SESANGAT...dia memang dah ade dalam antm 12 tapi dapt no 2 dan antm 17 pon dpt no 2 ... :(

    -NABIL FIKRAN

    ReplyDelete
  18. @Anonymous

    yup i pon minat allison! she is so quirky!

    ReplyDelete

sila komen jangan segan-segan :)