Friday, March 23, 2012

Lirik Lagu Kosong - Najwa Latif



Kosong

Najwa Latif


Kau melihat diriku
Seperti sesuatu
Yang mencabar dirimu
Akal dan mindamu

Kau mendustaiku
Kau bilang mereka tak tahu
Siapa diriku
Sedangkan kau juga begitu



Segala kata cacian
Yang telah engkau berikan
Membuatku rasa kosong 
Kosong


Setiap detik diperhatikan
Kau cari cara putar belitkan
Kau jadikan diriku kosong 
Kosong


Kini aku bangkit
Membuktikan yang ku tak sakit
Dengan segala perit yang kau berikan
Kini aku pantas berjalan
Bergerak ke hadapan
Dan akan ku buktikan
Siapa diriku yang sebenar


Oooo Ooo


Kosong kosong
Segala kata cacian
Yang telah engkau berikan
Membuatku rasa kosong kosong


Setiap detik diperhatikan
Kau cari cara putar belitkan
Kau jadikan diriku kosong
 Kosong


Segala kata cacian
Yang telah engkau berikan
Membuatku rasa kosong 
Kosong








Nota Kaki: 

Semua lagu Najwa Latif setakat ni tak pernah menghampakan aku. hehe

Maybe sebab suara dia macam Justin Bieber kot. Kah3

Thanks Najwa u make my day lighter . hee

Keep on doing what u love <3


14 comments:

  1. lagu ni untuk si kosong dalam lawak kampus...(Gempak)....hehehe...

    ReplyDelete
  2. honestly saya xbape minat lagu2 dia..tapi, lagu kosong ni berbeza dari 1st single dia tu..dari melodi sampai ke lirik..so, keep it up for her... :)

    ReplyDelete
  3. @Fazreen Misbae

    yeaaahhh thank you for the support.. cewahh macam saya plak Najwa. Hahaha

    ReplyDelete
  4. bestnya lagu nie ...macam nak pi jumpa Najwa Latif pulak hihihi ....

    ReplyDelete
  5. alamak lagu feveret la plak ish2..

    ReplyDelete
  6. @bebeldotsorang

    HEHEHE. bertambah lg lagu peberet nampaknya

    ReplyDelete
  7. i love this song! thanks so much for posting both her pictures and lyrics! <3

    -F

    ReplyDelete
  8. HEBAT 10 SAYA sokong kamu yang terbaik

    ReplyDelete
  9. kamu SUNGGU HEBAT10

    ReplyDelete

sila komen jangan segan-segan :)