Tuesday, December 13, 2011

Beruk Pakai Lip Balm



Hehehe

Penah nampak tak beruk ni?

Nilah die.. name die Paul Frank

Aku selalu nampak dia ni kat T-shirt jek...

Kadang-kadang nampak  kat tali pinggang, kat kasut, kat beg..

Dekat cupcake...





Cumil kan? Nasib baik tak berbulu. eheh




Tapi sekarang... Paul Frank ni dah ada lip-smacker @ lip balm la plak... hohoho




Haaa... ambik ko



Tengok packaging die memang menarik ah... Macam gula-gula pon ada aku tengok.. sedap giler.. hahaha


Hari tu aku nampak kat Guardian, memang tempting.. rasa macam nak beli je.. kebetulan plak lip-balm memang dah nak abes.. tapi.. takut plak nak beli skali tak bagus.. hew hew hew


Tapi kalau ikut kat sini, review dia macam bagus je.. hehe.. tapi tak tahu lah kan..


Kalau ada sapa-sapa dah try, bolehla cite sket..


  • Adakah dia dapat melindungi bibir secara maksimum dari kekeringan?

  • Rasa dia sedap ke? Agak-agak boleh makan tak? :P Okay lame joke

  • Ataupun adakah sekadar indah khabar dari rupa?


Bukan ape, kadang-kadang tu bila pakai rasa macam berangin jek.. sedap ah... tapi bibir still kering! Nan hado! 


Bye!



2 comments:

sila komen jangan segan-segan :)