Monday, November 28, 2011

Kotak Yang Sedih Dan Comel


Hadeih kebizian menyebabkan blog tidak terupdate. Sedih!

Padahal azam nak update setiap hari.

keh keh keh

Tak dak nak cita apa pon

Cume akhir-akhir ni aku selalu nampak orang letak gamba ni kat blog:





TADAA!!!


Gamba kotak tu lah.. selalunye dalam tumblr, tapi ade jugak orang buat profile picture kt facebook, display picture kat yahoo messengger dan macam2 lagi lah!

Mula-mula macam pelik gak.

Apesal kotak ni macam sedih?

Tapi lama-lama tengok comellah pulak.. hehe



Jeng jeng jeng comelnya dia baca buku!






Ewwww~~ comot la kotak makan roti + nutella.. tapi still comel hokaayy




Google google baru lah taw nama dia ni Danbo.. ehehe name pon kiut miut

Dia ni tercipta apabila seorang photographer bernama Anton Tang  membeli Amazon'Cardboard box dari eBay dan kemudian meng'hidup'kan kotak Danbo ni!!


Memang amazing dan kreatif la! Ni barulah dinamakan think out of the box! hehehe


Kalau nak tengok lagi gambar-gambar Danbo yang cumil ini, lawatilah laman web si talented Anton Tang ni.. memang best! 





I ♥ YOU READERS :)



11 comments:

  1. o ye ke.

    kadang2 i tetanye jugak. bende ape kotak2 nie. sume duk letak sbg DP.

    DANBO namenye.

    thankxx for the info (nampak sgt malas nak gugel T_T)

    p/s : i <3 u too :P

    ReplyDelete
  2. hai rafiza.. nape name kite macam nak same..hehehe

    ReplyDelete
  3. Kotak yg mcm kartoon tu mmg cute pun..
    saya sendiri suka melihatnya..
    nama dia amazon ker ea??
    tak pernah google search pun.

    ReplyDelete
  4. hehe..comel kan? name die Danbo

    ReplyDelete
  5. danbo tu sangat comellllllllllllllllllllll...... suke sangatttt.... ^^ thanks bg link anton tang.. dh makin bnyk koleksi my danbo.. hehe... i want more! ouucchh... comellll..... hehe..

    ReplyDelete
  6. shark pn ada danBo..
    kalu nk tgk meh ler:)

    ReplyDelete

sila komen jangan segan-segan :)