Monday, October 25, 2010

I Hate Everything About You!! err..actually no

  6 comments    
categories: ,




Kartun ini dicurik dari facebook.. ehehe.. suka-suka je tag orang kan?





Adakah korang pernah rasa perasaan camni? Macam mane nak terangkan ek? Alaaa tak payah terangkan pon korang mesti dapat tangkap kan maksudnye? Macam hubungan korang dengan mak korang la.. Macam aku, kadang2 rase macam eeiii ape ni mak sakit ati giler dengan die macam nak benci nak lari rumah (uishh...derhaka.plis ignore my dirty mind), tapi dalam masa yang sama ishh sayang giler kot kat mak tak sanggup kot nak wat macam tu kat mak.. waa ampun mak


Macam dengan besfren a.k.a bff korang. Kadang2 perangai die annoying, gedik giler kot kadang2 rase cam nak tampar jek (oppss..no violent okay?) tapi.. ish dia tetap besfren yang korang takkan abaikan kan dan korang sayang giler2 kan??


Ermm .. macam2 lagik lah.. dengan boyfren or gelfren lagiklah banyak kan? Macam Rihanna dengan Chris Brown? Tak sangka kan girl secantik Rihanna boleh biar je Chris bantai die selama ni? Tapi lame2 die sedar jugak so Rihanna pun p report polis lah. Good 4 her. Ade yang cakap Rihanna tu bodoh.. tapi ni semua pasal hati okay.. its about LOVE! What do u expect from love? Ramai jek orang jadi BODOH sebab cinta.. sebab ape?? Tulah sebab kat facebook, friendster ade status relationship IT'S COMPLICATED. ehehe ape motif caps lock sayer pon tak tau..

Mesti korang pernah dengar kan? "We hurt the ones we love most". Kenapemesti macam tu? Sebabnye senang je.. Kita nak yang terbaik untuk orang yang kita paling sayang tu. Tapi selalunya kite takde jalan lain selain menyakiti hati dia.. Eh cam dah masuk zon jiwang plak. ehehe korang layan ah lagu ni.. best wooo... lagu dari band Three Days Grace. They r awesome. Nah lagu I Hate Everything About You








Best taw! Tapi cam biase video official tak boleh nak view. Huhuhu




Every time we lie awake
After every hit we take
Every feeling that I get
But I haven't missed you yet

Every roommate kept awake
By every sigh and scream we make
All the feelings that I get
But I still don't miss you yet

Only when I stop to think about it

I hate everything about you
Why do I love you
I hate everything about you
Why do I love you

Every time we lie awake
After every hit we take
Every feeling that I get
But I haven't missed you yet

Only when I stop to think about it

I hate everything about you
Why do I love you
I hate everything about you
Why do I love you

Only when I stop to think
About you, I know
Only when you stop to think
About me, do you know

I hate everything about you
Why do I love you
You hate everything all about me
Why do you love me

I hate
You hate
I hate
You love me

I hate everything about you
Why do I love you





Huhu tempek sket gambar pelantun lagu ini. Dahlah talented, handsome plak sumenye. 




Nota : Ada orang sound aku: "Asek letak lirik lagu jer.. dah takde idea ke nak update blog?" Ahaha menusuk kalbu siot ayat dia, eh mane ade slalu. baru 2x taw bulan ni.hihi. okay2 bukan takde..cume.. ntah aku saje2 jer.. boleh kan? Lagu pun best ape untuk dishare.. lalala ( memang takde idea, kalau ade pon susah nak diterjemah dengan ayat.. buleh gitu?)  Tata!!


6 comments:

  1. Undescribeable feeling. I like it! =D

    ReplyDelete
  2. u like it? doesn't it makes things complicated? hihi

    ReplyDelete
  3. saya paham sangat maksud katun tu..sebab itu yg saya rasa ngan bf skang ni...kejap cam syg tapi bila dgr suara dia menyampah plak..bila xdgr rindu..slalunya sakit ati..entah la..susah nk cakap kan...

    ReplyDelete
  4. hehe kan?kan?

    memang susah nak describe perasaan nih tapi nak x nak, kena la menghadapinye dgn cool

    hehe

    ReplyDelete

sila komen jangan segan-segan :)