Monday, October 5, 2020

Lirik Lagu Empati - Tujuloca

  16 comments    
categories: , ,

 


Empati


Yeah
Empati, sekarang ku fahami
Perasaan ini, sekarang ku mengerti
Empati, sekarang ku fahami
Perasaan ini, sekarang ku mengerti
Yah Yah Yah Yeah (Yah Yah Yah Yeah)
Yah Yah Yah Yeah (Yah Yah Yah Yeah)
Empati, sekarang ku fahami (ku fahami)
Yah Yah Yah Yeah (Yah Yah Yah Yeah)
Yah Yah Yah Yeah (Yah Yah Yah Yeah)
Mengerti
La vida to, La vida loca
Ku membanyol, bukan pembusa
Aku kan berhenti menyanyi bila sudah sampai waktu
Ceritera tentang itu ku tak kesah seumur hidup ini
Naluri, terang di wajahmu
Ni tentang kamu, mula ku mengetuk pintu
Dulu dahulu
Sekarang lihat di manakah arah ku?
Seumur hidup maksud ku bersama kamu
Empati, sekarang ku fahami
Perasaan ini, sekarang ku mengerti
Empati, sekarang ku fahami (ku fahami)
Yah Yah Yah Yeah (Yah Yah Yah Yeah)
Yah Yah Yah Yeah (Yah Yah Yah Yeah)
Mengerti
Sigai dua segeragai
Cerita berangkai berita pelbagai
Tak guna ku ungkai
Tetap kau ambil mana yang boleh pakai
Bahan menikai
Bencana
Aku gundah gulana (Ya)
Bahana
Dugaan lumrah dunia
Terima kasih atas semua interpretasi
Projeksi diri dalam situasi
Siapa yang benar di sisi
Ramai hanya mahu isi
So they fill up on me (ooh)
So they fill up on me (ooh)
So they fill up on me (ooh)
So they fill up on me
Fill up on me
Fill up on me
Empati, Sekarang ku fahami
Perasaan ini, sekarang ku mengerti
Yah Yah Yah Yeah (Yah Yah Yah Yeah)
Yah Yah Yah Yeah (Yah Yah Yah Yeah)
Empati, sekarang ku fahami
Yah Yah Yah Yeah (Yah Yah Yah Yeah)
Yah Yah Yah Yeah (Yah Yah Yah Yeah)
Mengerti
Mula mimpi ku disembunyikan
Berteman hanya lampu dan lukisan
Rotasi sebelum ke putaran
Harap pulih biar ke pengakhiran
Mula mimpi ku disembunyikan
Aku disembunyikan
Rotasi sebelum ke putaran
Harap pulih biar ke pengakhiran
Ku ndatau ku boleh
Ku yakin ku boleh
Ku tak tau ku boleh
Tapi ku yakin ku boleh
Perjalanan ke pulih
Sekarang ku yakin peroleh
Ku takkan menoleh
Belakang tak boleh
Empati, sekarang ku fahami
Yah Yah Yah Yeah (Yah Yah Yah Yeah)
Yah Yah Yah Yeah (Yah Yah Yah Yeah)
Yah Yah Yah Yeah (Yah Yah Yah Yeah)
Yah Yah Yah Yeah (Yah Yah Yah Yeah)








Komen sket:

  • Tujuloca ni sebenarnya nama gabungan Tuju K-Clique dan Loca-B. Sweet kan gabung-gabung nama . Hehe. Ada gosip cakap yang diorang sebenarnya dah kawen, ohhh kalau dah kawen elok la kan
  • Sebenarnya aku suka lagu ni sebab aku suka suara perempuan Loca-B ni.. cam lunak sangat. First time dengar dalam lagu You Sangat Cute ke apa tu
  • Tuju K-Clique tak payah cite la kan.. memang makanan dia la rap-rap ni. Tapi tak sangka lagu slow-slow macam ni pun sedap gak
  • Ape-ape pon aku suka sangat lagu ni.. :) Hope orang lain pon suka gak 

16 comments:

  1. suka Tuju & Naim Daniel...lagu ni blm dgr..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye saya pun suka lagu tu and video klip dia jugak :D

      Delete
  2. ha ah..dah kawen.terkejut tengok perut dia besar masa dalam tv3 kelamarin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaa? laaa .. betul la dah kawen ye.. sy tgok dalam melodi gak tu, wartawan dok tanya2

      saya tengok melodi bulan lepas kot.. perut normal je hahahahaha

      Delete
  3. Boleh tahan juga lagu ni. Betul rasanya dah kawen sebab loca tengah preggy. If so baguslah kan. ingatkan ceritanya dah berbaik selepas gaduh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. best kan lagu ni?

      tak tgok plak Melodi time tu hahaha

      Delete
  4. just nice... pd telinga sy laa😊😊

    ReplyDelete
  5. ooo tak pernah lagi dengar ni..mesti lagu baru kan...nanti kita dengar

    ReplyDelete


  6. " Ku membanyol, bukan pembusa " Apa maksud dia weh.. T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. banyol = badot, pembusa = buih

      ahahahahha aku pon x faham

      Delete

sila komen jangan segan-segan :)