Wednesday, March 6, 2019

First Entry in 2019

  12 comments    
categories: , ,





Seperti tajuk yang tertera di atas, ingin saya memaklumkan yang saya sangat kecewa dengan pencapaian saya iaitu untuk menghidupkan kembali BLOG ini bermula dengan hambar sekali, sebab bulan 3 baru update first entry :p  .. 

Kelakar kan? Tiap-tiap tahun azam same je.. nak aktif berblog.. nak kurus.. nak mengamalkan healthy lifestyle.. tapi nan hado.. same je tetiap tahun


Kenapa oi


Hahahah


Sudahlah aku pun malas nak mengarang excuse-excuse aku yang lame ni


Ape-ape pun, harap masih ade orang sudi membaca blog ini.. Kalau takde pun tak apelah, I just like to write to myself :p

Okay semoga tahun ni memberi keajaiban kepada kita semua :) 

Aminn

Tilll then



12 comments:

  1. Hehehee....kans...
    Samalah Mrs. A pun konon nak rajin up-date blog rasanya dah 2 tiga tahun azam yang sama.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Recycle azam tu adalah benda biasa hahahahha

      Delete
  2. Lepas ni boleh aktif balik :)

    ReplyDelete
  3. Haha. Samalah kita .. azam tahun lepas yang tak kesampaian. Tapi insyallah tahun ni memang nak start active balik..

    ReplyDelete
  4. Haha. tahniah dah post entri pertama 2019. Relaks je aku pun dah tinggalkan blog setahun lebih agaknya hari tu. Aku ada baca satu tips. Nak consistent blog kena jadikan dia habit. So kena set satu hari tu mesti kena ada entri.

    Tapi tu la aku sendiri pun tak berjaya2 lagi set habit ni haha..hidup dah dewasa ni memang mencabar betul..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mekasih!

      nak jadikan habit tu la susah...aaa banyak nak citer tapi tangan ni selalu terkaku bila nak menaip hahahahah

      dewasa memang mencabar.. i regret it. haha kidding

      Delete
  5. sekejap je dah masuk bulan 3 kan
    done follow

    ReplyDelete
  6. eheheh xpe. meh meh kembali aktif. kami semua ada je ni =D

    ReplyDelete

sila komen jangan segan-segan :)