Friday, November 23, 2018

Desaru Serba Baru





Kalau balik ke kampung, memang ni la tempat favourite kami untuk jalan-jalan petang sebab dekat dengan rumah hehehe.. 







Nasib baik ade adik aku maka dia lah yang menjadi model untuk photoshoot kali ni.. Cewahh photoshoot la sangat..! Cuaca begitu baik sekali hari itu.. Tengok jela awan tu! Subhanallah.. Tapi nak bagi pesanan siket ye.. tolonglah jangan buang sampah merata-rata kat pantai.. terutamanya plastik-plastik tu.. kasihanilah haiwan dalam laut!







When you see beach.. heheheh







When you see Ketam..






You take picture lah! Haha.. pastu lepaskan







Laut biru...








Ni aku baru tau.. ade Hard Rock Hotel kat Desaru.. Haa.. sapa-sapa yang nak bercuti bermandi-manda tu boleh lah ke sini.. sure syok..  Bolehla usha-usha harga bilik berapa kat https://www.hardrockhotels.com/desaru-coast





Desaru Coast pun dah ada! Desaru Coast ni macam water theme park la.. aku tak gi lagi.. nanti-nanti la kot.. Tapi tengok video ni macam menarik gak la nak gi kan... Huhuhu





Harga tiket untuk dewasa = RM 121 (Malaysian)
Harga tiket untuk kanak-kanak = RM 90 (Malaysian)



Okay itu sahajalah perkongsian untuk hari ni

Bye!


0 comments:

Post a Comment

sila komen jangan segan-segan :)