Sunday, January 21, 2018

Hello 2018!

  3 comments    
categories: 




Assalamualaikum warga blog!

Dah masuk tahun 2018 dah.. Januari pun dah nak habis OMG..

Tahun 2017 sebenarnya banyak jugak kisah yang aku boleh citer tapi masalahnya mood nak menulis tu dah kelaut sangat WHYYY...

Highlight tahun 2017 aku ialah bila aku dah grad untuk Master dalam Information Technology (Management)

Alhamdulillah segala puji bagi Allah

Niat nak sambung PHD tu memang ade 

Tapi niat sajelah! Caranya blom mula pun koh koh koh

Okaylah

Tiap tahun azam aku memang nak update blog selalu last2 pufff hilang ke udara hahaha

So untuk tahun ni.. kalau aku rajin aku update la ek

Hahahahahha


Semoga tahun 2018 dan hari-hari seterusnya bertambah baik !

Amin


Bye!

3 comments:

sila komen jangan segan-segan :)