Thursday, February 18, 2016

Akibat Malas Update Blog

  11 comments    
categories: ,



|
|
v






Tadaaa!


Ok hari tu aku check macam 400 lebih followers.. tapi aku tak screenshot.. Tetiba Google buat spring cleaning jadi 390 something2..

Pastu aku pun lama tak bukak blog, tak update apa sume..

Then jadik 386

Pastu hari ni bukak jadi 385

Hahaha I'm crying


T_T

Eh penting sangat ke followers ni..lagi pun aku bukan blogger famous..Siket ke banyak ke tak memberi impak kepada ekonomi negara pun..eh?

Haha entah la.. aku bukan mengejar followers ke ape ke..

Promote blog pon tak pernah.. 

Tapi bila nampak kurang macam tak best plak

Macam ko ada 10 ringgit dalam wallet, tiba-tiba jadi 5 ringgit, tapi ko tak belanja apa-apa pun

Eh boleh ke bagi perumpamaan macam tu?

Hahahhaa

Ok la bye nak siapkan keje

Byeee