Thursday, February 18, 2016

Akibat Malas Update Blog




|
|
v






Tadaaa!


Ok hari tu aku check macam 400 lebih followers.. tapi aku tak screenshot.. Tetiba Google buat spring cleaning jadi 390 something2..

Pastu aku pun lama tak bukak blog, tak update apa sume..

Then jadik 386

Pastu hari ni bukak jadi 385

Hahaha I'm crying


T_T

Eh penting sangat ke followers ni..lagi pun aku bukan blogger famous..Siket ke banyak ke tak memberi impak kepada ekonomi negara pun..eh?

Haha entah la.. aku bukan mengejar followers ke ape ke..

Promote blog pon tak pernah.. 

Tapi bila nampak kurang macam tak best plak

Macam ko ada 10 ringgit dalam wallet, tiba-tiba jadi 5 ringgit, tapi ko tak belanja apa-apa pun

Eh boleh ke bagi perumpamaan macam tu?

Hahahhaa

Ok la bye nak siapkan keje

Byeee


 

11 comments:

  1. Salam, eh..google boleh buat camtu ke? Sedihnya..hilang followers..tp entahlah...bg aku, aku suka komen yg byk..tp kdg2,silent readers pun byk jugak..hahaha so entahlah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam..

      haha.. saje je ni.. ngengada.. ok lah lama x baca blog ko.. nak membaca jap :p

      Delete
  2. haha sama la. kita dari 2K followers. skrg dh tggal 1.8K++ je .. amende la google nie. tapi x kisah pun sebab kita dah popular . x payah followers ramai pun ade je org yang masuk blog.. BWahahahaha....kbye.. jk. =P

    ReplyDelete
  3. Saya pun ada hilang followers juga. Tapi, macam tak kisah sangat sebab yang hilang tu macam tak pernah datang baca pun.

    ReplyDelete
    Replies
    1. oooo yeke.. hehe.. oklah kalau mcm tu

      Delete
  4. ooo ye ke? Google boleh buat cleaning macam tu ke? sebab saya punya follower pun dah berkurangan... dulu ada 1200+- sekarang dah tinggal 1080+-...

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah kalau x silap saya.. ade blogger lain cakap macam tu jugak.. tak taw la kriteria apa yg menyebabkan google buang followers2 itu

      Delete
  5. Tu la kau..malas lagi... aku pun kena jugak, hari tu dah 180, skrg jadi 178 je...xpe la x byk sgt pun. Follower penting jugak la, baru la makin ramai baca blog kita. Tapi yg lagi penting sebenarnya, blog kita ada kat bloglist org lain..haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. btol jugak tu.. klu ade kt bloglist blogger femes lagi best hahahahhahaha

      Delete
  6. macem mana bisa begitu, followermu pada kabur hahaha

    Watch movie online

    ReplyDelete

sila komen jangan segan-segan :)