Tuesday, January 19, 2016

12 comments:

  1. takpe.. mungkin penat. nanti bila dah fresh confirm mood berblog tu datang balik

    ReplyDelete
  2. Sindrom ini biasa. Terutamanya bagi Blogger2 yang dah lama.

    ReplyDelete
    Replies
    1. bila nak hilang sindrom ni.. bahayaaa haha

      Delete
  3. same goes to me . idea ada je tapi bila duk depan komputer , terus lupa nak taip apa . haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya selalu ltak notes dlm phone.. tp pastu .. hmm.. ilek.. haha

      Delete
  4. Nak ke? Kita set time jumpa kt mana, aku lempang kau pastu balik.lol.

    Update blog bila update tu boleh happykan kita. Kalau x, baca blog org je la...haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah.. jom set..

      tu la skrg aku baca jela blog mana2 yg aku follow..

      Delete
  5. hahahha kita serupa... inilah pasang surut dalam dunia blogging.. hahahha kadang tu cerita mmg banyak... tapi idea nak mengarang tu tah ke manalah.. huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tp akak nampak mcm konsisten jee hrmmm

      Delete

sila komen jangan segan-segan :)