Saturday, January 9, 2016

Jalan-Jalan: Cameron Highland



Tangan gemuk.. HAHAHAH



Assalamualaikum,,

Selamat Tahun Baru 2016!

Lambat siket nak update tahun ni.. 

Hujung tahun hari tu jalan-jalan gi Cameron Highland..

 Ermm.. rasanya takde nak cite apa sangat.. cuma nak letak gambar-gambar je.. Hahaha.. asalkan update blog konsep entri kali ni (> <)




Paling suka kat Cameron ni ialah bunga lah.. bunga-bunga berkembang mekar kat Taman Bunga.. suka tengok jelah.. nak tanam macam susah je.. huhu





Paling glamour kat sini mestilah buah Strawberi! Tapi kawan aku cakap buah strawberi yang aku petik ni tak merah sangat :( Tapi rasa dia manis je :)




Pemandangan cantik sangat.. Subhanallah



Okay tu je.. Hehe

Seronok gi sini... Harap Cameron Highland ni akan kekal cantik dan terpelihara..

Bye!



15 comments:

  1. omeyy sangat nih... harap dapat pergi CH dalam masa terdekat nie.. nak restkan minda.. ekekekeke =D

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. bes.. sambil makan2 strawberry.. hehe

      Delete
  3. huhu dah laam sgt tak pegi cameron, huhu sedapnyaaa stroberi :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. time aku pergi strawberry masam sket.. ke aku x reti pilih? hahaha

      Delete
  4. Hello!
    Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  5. Lama dah tak ke Cameron Highland ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh pergi masa weekday.. time cuti umum sesak

      Delete
  6. alahai tak berkesempatan nak ke sana lagi. plan dari tahun ke tahun tapi hampeh :'( tahun ni nak pegi la

    (jawapan yang sama tggu tahun depan)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha sampai 2020 mcm gitu jugak ler.. :p

      Delete
  7. Cantik bunga2 tu.. Cameron ni memang cantik dgn tanaman la kan..aku x pernah nak pergi sini lagi. Bila la nak bercuti sampai ke sini.hmmm..

    ReplyDelete
    Replies
    1. apply cuti sekarang.. pergi minggu depan. hahahah

      Delete
  8. bestnya... lama dah tak pi cameron highland... aritu pi genting je la jalan2 tgk strawberi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo genting pon ada strawberry ek?

      Delete

sila komen jangan segan-segan :)