Wednesday, October 14, 2015

Tulisan Cantik?




Assalamualaikum..

Selamat Pagi.. Salam Maal Hijrah 1437

Semalam adik junior satu asrama masa sekolah menengah dulu tagged aku kat Facebook ni, dia cakap tulisan aku macam gambar kat atas ni (Rujuk gambar di atas)

Amboii cantiknya.. memang ala-ala typewriter punya tulisan tu.. Cantik & tegak je..

Aku pun like la artikel tu.. hahahah.. Like tanda setuju ke? :P





Dia tak taw sebenarnya tulisan aku dah jadi cam gini.. Hahahahaha

Maklumlah, sekarang busy.. tak banyak masa lah nak tulis kemas-kemas gitu.. hahhah haktuih

Ok la bye!


28 comments:

  1. saya sekarang kalau tulis tangan memang buruk tahap lebih buruk dari budak sekolah rendah. almaklum zaman kebot ni dah jarang menulis tangan

    ReplyDelete
    Replies
    1. skrg memang dah jarang menulis.. type2 saje kan..

      Delete
  2. cantiknya tulisan tgn tu...kemas nmpk..tulisan busy pun ok la tu..jnji boleh baca kan? hehe ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulisan atas tu mmg cantik.. tulisan yg bawak tu so-so la.. janji boleh dibaca, betol..hahahah

      Delete
  3. kitorang memang tulisan tak lawa dah. nak2 kalau jawab exam paper law. mahu barai tulis lawa2. memang tak terkejar lah masa. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan? nak kejar masa.. maka jadilah tulisan doktor..hua3

      Delete
  4. Suka tengok tulisan kemas & teratur. Waktu sekolah rendah dulu Arisha pernah dapat anugerah tulisan cantik. Hehe kalau sdh besar jarang nak menulis, jadi hargai waktu menulis masa kecil hahaha. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhh siap menang anugerah tu.. first time dengar ade anugerah utk tulisan .. nak tgok sket.. hhihii

      Delete
  5. tulisan yang atas tu memang handwriting ke font? wakakaka. cantiknyaaa lahai. :D takpe la tulisan tak cantik ke apa, asal dapat baca tu dah cukup baek kan. hehehe :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. mamcam font komputer kan?

      tula asal sampai makna kepada pembaca ok kot.. sebab tulah skrg ada komputer. haha

      Delete
  6. haha ingat sama dgn tulisan atas tu :D tak pa yg bwh tu mcm tulisan dokte hhihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulisan doktor ea? haha terharu walaupun bukan doktor

      Delete
  7. hahaha selalu mmg cenggitu, masuk je U dah takdenya nk rajin tulis kemas2, cecantik :3

    ReplyDelete
  8. Ya Allah, memang cantik tulisannya :D

    ReplyDelete
  9. Untunglah tulisan cantik.Walaupun dah berubah,tapi masih lawa.



    Aku ni pen pun tak ada.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahaha lawa ke mekasih naa

      aku pen pon amek kat opis je

      Delete
  10. nak tengok tulisan cikgu macam mana, tunggu next entri..hahaha
    agak-agak sama ke x.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha baiklah.. tp tulisan cikgu selalunya berseni

      Delete
  11. masa sek harini cikgu duk puji tulisan cantik. dia siap kabo tulisan awak lagi cantik drp tulisan budak perempuan dalam kelas nie kahkah. malu den.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yakaa.. mai nak tengok sket sebagai bukti.. hahah

      Delete
  12. Salam, perghhh cantiknyaa tulisan yg atas tu, sekali pandang mmg mcm tulisan siap taip guna komputer! hahaha...sejuk hati cikgu klw budak2 tulis essai cantik2 camtu! hahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau tersalah pon maybe terlepas pandang.. hahaha

      Delete
  13. Ala...tulisan cantik camne pun kalau time exam, jadi serabut jugak..haha...confirm nk kejar masa punya pasal, tulis cakar ayam gila. Ye la..waktu exam tu otak lebih laju dr tangan. Haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. masa exam selalunya memula aku tulis lambat2. berangan jap..skali tgok tinggal seengah jam terakhir, terus tulis laju2 so mmg nampak la page last2 tu mcm cacing kerawit

      Delete
  14. dah jadi tulisan doktor la pulakk ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alaaa xnak la jadi tulisan doktor..hahaha

      Delete

sila komen jangan segan-segan :)