Wednesday, October 21, 2015

Saya Tak Kuat

  18 comments    
categories: ,




 Assalamualaikum

Aktiviti berBlog dan blogwalking terpaksa ditunda sementara waktu kerana jadual kerja dan hidup tidak menentu... *Sigh* I need to sort out my life but I don't know where to begin

Sekarang ni tidur pun tak menentu

Kadang-kadang bangun awal sebab nak siapkan keje (macam sekarang)

Kadang-kadang terlebih tido sebab kengkonon nak bangun awal nak siapkan kerja, tapi sudahnyaa tido sampai pukul 6.45 pagi..! Hangat-hangat tahi ayam ataupun senang cakap determination tak kuat (Who's with me?)

Doakan semoga semuanya berjalan lancarr.. cuak

All is well (kataku dalam hati)

Bye!

18 comments:

  1. semoga bertabahlah ye cik dinda raz tuuh ;p

    ReplyDelete
  2. Sama.Semoga tidak Stress dan aktiviti berjalan lancar.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya.. terima kasih encik kumbang :B

      Delete
  3. hehe..good luck on your work. baru dapat access internet..da lama tak berblog. :(

    ReplyDelete
  4. Kau rilek je...mmg x best pressure kerja byk. Tp kau ingat satu je..brp byk urusan org lain dipermudahkan dgn hasil kerja kau. Kau nk buat kerja tu baca Bismillah byk2. Mintak semua jd mudah.

    Bila rasa susah sgt nk settlekan tu, kau doa byk2 n sungguh2. Insyallah..kau dpt berfikir dgn pantas, cergas, kerja jd mudah, cepat siap, xde external factor yg mengganggu( cth:org2 yg menjengkelkan), dan kau dpt tidur seperti biasa semula.

    Sekian tazkirah pendek aku. Huhu....

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks.. lepas baca komen ko terubat sekejap rasa penat tu.. cewahh :D

      Delete
  5. #tips nak bagi kerja konpem siap.
    - esok nak hantar malam tu baru pulun buat, gerenti siap..hehe

    ReplyDelete
  6. jika org lain boleh manage time as well, knapa tidak kite. cuma bagaimana kita manage tu yg penting. u can do it..!

    ReplyDelete
  7. takpe..slow2 kayuh bro :) free nanti sambung blogging balik :)

    ReplyDelete

sila komen jangan segan-segan :)