Thursday, October 1, 2015

Hi Bulan Oktober, Sila Jadi Baik Terhadap Saya

  16 comments    
categories: 


















Hi!

Dulu aku perasan, setiap kali masuk bulan baru, ramai orang update Instagram or Twitter macam tu

"Hi August, please be nice to me"

"Hello July, please be good to me"

Sekarang ni macam takde sangat plak.

Ah takpelah.

Hi Oktober.. Sila Jadi Baik Terhadap Saya

Bye!



16 comments:

  1. Agaknya semua oran pun busy sebab tu tak sempat say hi dekat October. hahah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hujung2 tahun ni mmg banyak keje hehe

      Delete
  2. bye september. terimakasih sebab baik dengan saya. ekekeke

    ReplyDelete
  3. Salam, hahahaha...ko yg kena jadi baik ni weh...happy october! hehe :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah.. masa mula2 aku tgok org pos caption cam gitu.. aku terfikir gak, "cmana bulan nak buat baik dgn kita?"

      heheh

      Delete
  4. Takut la tu nak update mcm tu lagi. Nanti kena bahan. Contohnya, "Oktober tu baik je, kau tu je yg problem". Haha..

    Eh, alamak terbagitahu direct kt kau pulak. Hahaha....

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah... aku yg x menggunakan masa dlm bulan itu dgn baik..

      takpa takpa, direct lagi bagus dr berpura2.. ahahah

      Delete
  5. Hai. Jalan2 sini di awal bulan oktober

    ReplyDelete
  6. dah hujung2 tahun kot... org pun dah tak heran... hehehehe

    ReplyDelete

sila komen jangan segan-segan :)