Wednesday, August 12, 2015

Tips Masuk U dari Twitter







Smalam trending kot hashtag #TipsMasukU kat Twitter..

Aku pon usha-usha la jugak.. eventhough I'm wayyy past from masuk2 U nih.. hehe

Ade la tips boleh pakai, ade gak tips yang berunsurkan kenegerian.. ish3.. korang ni.. tips takleh pakai ler tu (kot)

So aku pilih random la ek.. tweet mana yang aku macam berkenan sket.. aku selitla masuk dalam ni..hehe







Ya aku setuju.. ade course yang carry marknya lagi banyak dari final exam, so kalau carry mark ko sket.. janganlah berharap nak dapat keputusan with flying colors kan..





Kalau duduk dorm/rumah sewa nanti, jangan la memalas ek.. kesian rumet/hausmet korang tu.. Give n take la..




Hahaha! Terasa sket.. sketlah.. btol2.. tapi jangan sampai over, sampai lupa nak belajar plak.. Balance lah




Ontahlah nak.. den masuk unibersiti tempatan sajo







Kah3 ini lawakkkk





Setujuuu






Sharing is empowering okay?




Erk.. errr.... ermm...





Hahaha.. tetiba terasa nak tengok 3 Idiots




Kih3 aku setuju gak benda ni.. tapi.. tapi.. kalau dah beli tu bacalah.. tak rugi pon.. ilmu tuu



Ok tu je

Kalau nak baca dengan lebih lanjut, carikla hastag #TipsMasukU kat twidder

Bye!



24 comments:

  1. nak tambah: kalau bercinta dengan awek paling cun, jangan sampai separuh mati. hidup kita ni lama lagi dik. jangan sampai semester dua dah kena rejek, sebab result ke longkang...

    ReplyDelete
  2. saya punya takde pun .. Huuuuuuuu .. .~ (T_T)
    saya bagi tips membina pe semalam .. kekekek

    Take care ,
    Bye.

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak.. apa nama twitter u? hehe

      Delete
  3. tak pernah pakai tips2 ni... sebab tak masuk U.. haha

    ReplyDelete
  4. study group n study past year questions...Tips UiTM..hoho

    ReplyDelete
  5. syok jugak baca tips masuk u nie. sebab banyak yang betol2 berlaku. :D

    ReplyDelete
  6. ada kawan dulu malas pegi kuliah, pastu suruh kawan tanda..haha

    ReplyDelete
  7. betul tu.. tengok jugak kat twitter.. ada pulak yg sibuk bagi tips mengarut.. terasa pulak part 3K tu,... hahaha

    ReplyDelete
  8. Hahahaha kenangan semua ni... yg penting masuk u enjoy saja.... (^_^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeahh tension bila nak exam je LOL

      Delete
    2. Hahahha betul2... time nak exam je serabut... time2 lain bereh je.. hahhahaah

      Delete
  9. Hahah.. Yang beli buku teks tu agak betul gaklah... At the end, baca slide lecturer bagi je....

    ReplyDelete
  10. Salam, hahahahaha...mmg berguna semua tips ni, ttibe rindu pulak nak masuk U...adehai, dah tua dah aku ni, dah 3 tahun tinggalkan kehidupan universiti..omaigot~~~hahah

    ReplyDelete

sila komen jangan segan-segan :)