Sunday, July 26, 2015

Warna Warni di Aidilfitri 2015




Ini rutin.. jangan pertikaikan sangat LOL



Assalamualaikum

Masih mood beraya lagikah korang? Yelah baru 10 Syawal kan? Ada 20 hari lagi untuk makan ketupat, rendang, sayur lodeh.. Eh tapi jangan lupa posa 6 ek. Hehehe


Ok seperti Syawal Syawal yang lain.. Aku beraya di kampung di Johor.. Hehe. Tahun ni semua famili dapat berkumpul.. Tapi ada la missing 2,3 orang atas sebab tuntutan kerja dan belajar di tempat yang jauh.. Haa tula sapa suruh belajaq jauh-jauh.. kan dah miss ketupat dan lemang yang lazat.. Ahahah ok lame

Selepas sesi air mata dan duit raya, kita berposing-posingla plak.. Mariii





Edisi gambar family paling havoc







Edisi gambar family bajet2 romantik LOL







Edisi gambar family pelbagai warna dan freestyle






Edisi gambar family sehening Aidilfitri (gitteww)






Edisi gambar family minority wanita (eh sorry xdak idea dah)






Edisi gambar family acah2 KL gengster







FINALIS HERO REMAJA 2015







FINALIS DEWI REMAJA 2015




Orait korang.. di kesempatan ini.. aku nak mengucapkan

SELAMAT HARI RAYA & MAAF ZAHIR BATIN

Sorry k kalau penulisan aku ada membuatkan korang terasa and mengecikkan hati korang..

Have a blessed Syawal :)



20 comments:

  1. meriahnya raya dia..huhu
    selamat hari raya jugak :)

    ReplyDelete
  2. ahai, rumah pun warna pink. macam sedondon dengan beberapa famili yang baju pink jugak.

    -selamat hari raya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulah penuh dgn warna pink tahun ni! selamat hari raya :)

      Delete
  3. Suka la tgk gmbr2 family tu... tang caption mmg buat saya tersengih2..hihihi

    ReplyDelete
  4. selamat hari raya fira maaf zahir batin kita suka edisi KL gester tu.. hahaha

    ReplyDelete
  5. banyak betul edisi.. hehehe... selamat hari raya :D

    ReplyDelete

sila komen jangan segan-segan :)