Friday, July 3, 2015

Aku Meroyan Di Facebook







Cemuihh laa awat semua orang suka share pasal menteri sorang ni?

Taw la dia memang suka buat statement ridiculous

Tapi perlu ke nak share benda ni berulang-ulang kali kat Facebook dan Twitter?

Lepas tu semua orang pun kutuk-kutuk.. cakap dia bodoh la apa laa..

Sebenarnya kutuk-kutuk tu pun bukan amalan mulia

So boleh la rentikan..

 Aku pun muak dah.. sampai satu tahap macam nak baling handphone bila nampak nama dia keluar!

Ok tu je bye 




Selamat Berpuasa!


20 comments:

  1. haha kan...kadang2 rasa macam nak marah sgt2 dgn statement dia...tapi siapalah sy? hmmm

    ReplyDelete
    Replies
    1. kita rakyat marhaen.. haha.. apa pon.. masa pilihan raya, kuasa di tangan kita :)

      Delete
  2. Sebenarnya tambah dosa je status mengutuk ni --

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup! pastu buat kita naik angin je hahaha

      Delete
  3. glamer pak menteri tu sekarang, tapi glamer atas sebab yang tidak sepatutnya la :-)

    ReplyDelete
  4. Gua dah bnyk kali muntah dengar nama2 diatas.Termasuk masa baca entri lu ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. muntah dgn sengaja ke x? klu sengaja batal posa.. hahaha

      Delete
  5. kalaulah ada filter..rasa bersih je wall tu kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha kan... filter habis-habisan! :p

      Delete
  6. Salam, hahahaha kannn...paling lawak aku tgk satu post ni tntg lipan ke labah2 entah, tetiba wujud lah komen, eh macam ahmad maslan...sadis aku tgk, haha~

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam.. ahaha .. ade kena mengena ea lipan dgn dia? HIhihi

      Delete
  7. Replies
    1. sy nak jual.. nak beli x? murah je.. hahaha

      Delete

sila komen jangan segan-segan :)