Wednesday, May 13, 2015

Raja Nazira Safya yang Comel

  18 comments    
categories: 




Raja Nazira Safya ialah anakanda kedua Sultan Perak, Sultan Nazrin Muizuddin Shah dan Tuanku Zara Salim. Suka sangat tengok dia ni.. Comel sesangat lah! Rasa macam nak print gambar ni, gunting simpan dalam wallet..

 Ehh

Booo!! Ko over sangat lah apehal?! :P





Amboi garangnya muka (TAPI STILL COMEL). Macam tengah berkawad ek. Hehe











Hehe santai nampaknya duduk tu ye



Raya nanti nak baju kurung warna macam baju kurung beliau lah!

Inspired by Raja Nazira Safya.. Hahaha!



Nota: Sumber Imej ialah dari website UTUSAN


Bye!!

18 comments:

  1. kan. comel gila dia nie.. abg dia pun cute jugak..

    ReplyDelete
  2. kan..pun nak buat entri pasal dia.. sbb comel sangat.. tp blm ada ms hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah buat je.. memang comel sesangat

      Delete
  3. salam. hee chomeyynyee puteri raja tuu ;p

    ReplyDelete
  4. comel angat.. ada gambar tu nampak selipar jepun.. sempoi.. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la saya pon tengok balik, sempoinye.. hehehe

      Delete
  5. Comel lote, ada iras2 muka mok dia sikit..

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah kiut sgt.. dah besar nnt mesti jelita subhanallah

      Delete
  6. Salam, hahaha kannn...beliau ni sgt comellllll gerammmm sgt tgk! dia mcm selamber je, hahaha muke sentiasa garang, tp cute gila! xtau nk ckp camne dah dia punya tahap kiut tu~ hahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. yelah cute sbb dia ada macam2 gaya kot. hehe. pastu comel je pakai baju kurung

      Delete

sila komen jangan segan-segan :)