Thursday, May 28, 2015

Demam Raja Nazira Safya lagi... :p



Sorry ini bukan double post

Ini entri lain tapi gambar ala-ala sama..

Tapi aku still tak leh get over dengan keletah comel Raja Nazira Safya ni

Gambar-gambar ni aku jumpa dalam Twitter & Facebook

Kreatif sungguh mereka menambah dialog dan situation untuk gambar-gambar ni..

Hahaha.. Enjoy!





Mesti anda pernah mengalaminya kan? Sabau jelah hehehehe







Hahaha ni memang aku gelak besar. Sampai hati crush!








Cute! Muka nakal! :D








Hahahahha ini paling kelakar ok!



Ok tu je bye!


10 comments:

  1. Kelakar! Tapi still comel. Teringat plak kat anak sedara masa dia kecik2 sbb muka cam serupa...haha!

    ReplyDelete
  2. hahhaha.. mana jumpa ni.. serius kelakar gila... tak tahan baca

    ReplyDelete
  3. ayu suka gambar yang dorang edit Raja Nazira Safya tulis caption "alah...tak cantik pon" hehe dengan muka comel dia tu hehe

    ReplyDelete
  4. Ya Allah...sumpah kiut giler.. hahaha...

    ReplyDelete
  5. Salam, beliau ni mmg cute gilaaaaaaaaaaa sangat! geram betul...pandai buat mimik muka pulak tu..ish3..

    ReplyDelete

sila komen jangan segan-segan :)