Friday, April 17, 2015

Terfikir Kenapa Bag Anda Selalu Rosak Kat Airport?

  10 comments    
categories: , ,




Pernah tak masa korang tunggu bag kat Luggage Waiting Department kat airport?

Berdebar kan masa tu? Hahaha

Aku cuak sangat takut bag aku termissing or tersasar gi Morocco ke.. Kazakhtan ke..

Huhu syokla luggage aku g jenjalan.. Tapi dalam flight je la. Haha!


Ataupun..

Masa dapat je bag tu kat tangan ko.. Tengok2 bag ko rosak, terbarai, terkeluar barang-barang..

Haaa.. mesti bengang kan masa tu?

Takpun bag korang okay, tapi tengok2 MUG dalam bag korang yang tertulis I LOVE BANGKOK tu dah pecah

Why?

Whyyy?

Whyyyyyyy?

Stress kan? So seeloknya2 barang-barang fragile ni bawak je naik atas flight bersama2 korang.. Kalau siket ler, kalau banyak pasah la kan.. Bungkus elok-elok.. InshaAllah selamat

Anyway.. nak taw sebab apa? Ha rujuk video di bawah





Ganas kan Airport Baggage System Pushers ni?

Kalau terkena kat orang bahaya gak nihh

Hahaha ok itu je perkongsian hari ini

Bye!


10 comments:

  1. aah..pernah beg tempat roda tu patah..hue,,

    ReplyDelete
  2. mak aih. memang tak mustahil la kalau rosak dan patah :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la ..terkejut btol bila tgok video ni.. hahaha

      Delete
  3. Salam. Hee sy takleh nak tenok video tu kat opis ni kene block la pulak ;p

    ReplyDelete
  4. Salam, hahahaha baru ku tau camne boleh jadi mcm tu...patutlah org duk pakat beli luggage yg tahan lasak ek..sy xpernah naik flight so xtau keperluan membeli luggage yg mahal2 dan tahan...rupanya inilah sebabnya ya..hahahah...btw, ade perasan satu beg yg xkena tolak..so mcm mana ek beg tu? hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam.. seram kan.. sy pon baru taw.. rasanya kat depan tu ada pusher lain kot.. rasenye la.. hehe .. kot tak.. terlepas gi tempat lain kot.. :p

      Delete
  5. Malaysia guna ke ade ek system gini?

    ReplyDelete

sila komen jangan segan-segan :)