Thursday, April 9, 2015

Siapa Kat Sini Suka Baca Entri-Entri Blog Dia Yang Lama?


Aku le teww

Selalunya tak sengaja.. Lepas up kan 1 entri baru nanti kat bawah tu kan ada related entri yang bertag sama kan.. So aku pon bacalah... Rasa macam malu sendirila sebab:

  • Bahasa aku mak oiii rempitnya.. macam ala-ala Budak-Budak Baru Nak Up (BBNU) gitu. Now aku selalu kutuk BBNU, rupa-rupanya aku pun berperangai tak semenggah juga dulu. Adoilaa tapi aku biar je la entri tu sebagai mengingat kesah-kesah dulu.. Kah3
  •  Yelah nama pon remaja kan dulu.. keh keh.. nafsu amarah dan ketidakmatangan tu normal la kan.. Hahaha. So dulu apa yang aku tak puas hati je, aku tulis dalam blog komain panjang berjela-jela kutukan aku tu.. Tapi yang bagusnya aku tak tulis nama! Ahaks! Kira tak mendedahkan identiti dan tidak mengaibkan manusia itu la kan.. Anyway sekarang ni aku macam dah matang sket (LOL), so aku simpan jela kutukan dan luahan peribadi aku tu dalam draft. Tak payahla orang lain baca benda-benda negatif kan.. :D


Tapi ada  jugak sket benda terpuji aku buat dulu-dulu iaitu:

  • Rajin jugak aku tulis entri dalam Bahasa Inggeris.. komain lagi walaupun mungkin grammar tunggang langgang? Sekarang? Cukuplah mengarang ayat BI dalam email.. Hahahaha hew hew hew

  •  Dulu rasanya aku tulis macam lebih kreatif, berseni, kelakar, full sense of humor, energetic (motif puji entri sendiri? sebab takde orang lain puji lerr). Sekarang? Sekarang macam hambar, straight to the point dan formal.. Faktor umur dan persekitaran kot.. HAHA

OK itu je nak sambung keje bye!!!



8 comments:

  1. Salam, haha saye!! tp entry lama2 sy semuanya ayat nak puisi2 habis...ngokngek sgguh..haha laa ni dah makin matang kononnya, so tulis direct je, hahaha tp kadang2 berjela jugak lah :p tgk mcm sy komen ni, berjela kan~ hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam.. aya puisi ok lg dr ayat mcm minah rempit.. hew2

      Delete
  2. Suka gak baca entry lelama. Especially kalau nak rujuk balik apa baju yg dah pakai sbb tak nak kasi sama. Haha! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. good idea...

      Knape x boleh access blog anda.. sedih wwuwuwu

      Delete
    2. Blog tgh upgrade. hihu...
      *cantik la new layout ni. keep up the good work. :)

      Delete

sila komen jangan segan-segan :)