Thursday, March 5, 2015

Mat Luthfi Datang Lagi!

  14 comments    
categories: , , ,


Hi Assalamualaikum!

Kalau korang mengikuti blog ini (wah ayat..), korang akan perasan yang aku memang peminat setia Mat Luthfi.. Heheh. Aku ni bukan kaki YouTubers sangat, aku bukak You Tube pun bila aku tahu Mat Luthfi ada publish video baru.. Haa gitu skali lah kirenye..

Tapi aku pernah kutuk gak satu video Mat Luthfi, ala satu jeee... Then aku pun buat satu entry dalam blog dan mengutuk lah Mat Luthfi.. Hahahah.. Peminat kategori apa ntah aku ni kata peminat pastu kutuk plak.. Podacitt.. Lepas aku pos entri tu, ada jugak bloggers yang kutuk aku balik dalam blog dia, kutuk kaw-kaw la! Hahaha padanlah muka aku kan.. sapa suruh kutuk orang, kan dah kena kutuk balik. What goes around comes around katenyer..Well tahniah Mat Luthfi sebab ramai peminat fanatik.. Aku  kutuk kritik sket je, terus ada orang back up!

Then tak lama lepas tu, video Mat Luthfi yang aku kutuk  tu jadi private, orang dah tak boleh tengoklah kan. Haaaaa.. angkara siapakah itu? Aku kah? Rasanya bukan kot... Anyway korang boleh tengok video tu sebab ada orang lain pos kat You Tube.. pepandai la cari ek. Heheheheheh


Ahhh itu kesah lama.. Abaikan.. What is past, is past.. Cewahh. Sekarang setelah sekian lama, Mat Luthfi kembali lagi! Dengan video baru, tapi bukan dalam akaun YouTube dia, tapi dalam akaun ReadyForWorkMy. Haa.. best kot.. best gila siap ada KJ lagi. KJ lah Menteri Belia & Sukan yang tall, dark and handsome tu.. Weee...

Video ni best kot sebab dia bagi tips-tips semasa temuduga.. Do and Dont's.. Sesuai sangat untuk golongan muda belia yang baru lepas grad. Menarik lah sebab knowing Mat Luthfi, content video dia tepat, padat, ringkas, lawak dan menusuk ke hati. Hahahhaha.. Ok enjoy the video lah! 



 
 
 Bye!

14 comments:

  1. HAHAHA.. kenapa you nie tak tall, dark & handsome.. lulz

    ReplyDelete
  2. video terbaik MatLuthfi..suka dia jugak..hehehe tetiba.

    ReplyDelete
  3. bagi saya benda biasa kita kritik seseorang yang kita minat sebab dorang pun manusia yang tak sentiasa perfect.. kadang2 ada jugak kelemahan yang perlu di perbaiki.. kritik bukan bermakna haters

    ReplyDelete
    Replies
    1. btol.. kita berfikiran terbuka terima kritikan kan

      Delete
    2. yup..kritikan tu kekdg perlu utk terus berjaya dan berjaya..klau asik kena puji nanti igt diri dah sempurna sgt plak..kannn..

      Delete
  4. hahaha..dah tengok video ni..ending lawak..hehe
    memang sempoi r KJ.

    ReplyDelete
  5. semua video mat luthfi mmg berinformasi dan bermanfaat.. best..!

    ReplyDelete
  6. weee.. abe mat luthfi. sama la kita.. most of it, zizie suka video dia. ada la satu dua video dia yg xkena.. biasala.. bukan semua org pemikirannya sama kan... ahahaha... takleh blah ayat KJ yg last tu. mentang2 mat luthfi muka mcm eun hyuk.. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. eun hyuk tu sapo plak? hahahah.. nnti den google

      Delete

sila komen jangan segan-segan :)