Tuesday, February 17, 2015

Malaysian Pick-Up Lines a.k.a Ayat Mengorat Orang Malaysia


Hai Assalamualaikum

Korang ada twitter tak? Aku ada.. tapi aku tak aktif bertweet.. aku rajin baca je.. Yang tweet2 kelakar, aku gelak la sorang-sorang.. Tapi yang berbaur hasutan ataupun penuh hasad dengki tu aku ignore jer.. Tapi ada jugak tweet yang mengutuk orang kat tweet ni sarkastik and lawak.. Ha camana tu.. Kadang-kadang terhibur juge.. #mudahterhibur



 Baru-baru ni ada akaun twitter (sorry lupa nama tweet akaun tu) bukak satu pertandingan iaitu create Malaysian Pick Up Lines.. Aku pon bacala.. Lawak-lawak gak.. Jom tengok mana pilihan hati aku.. cewah




Kalau orang macam ni ajak keluar.. Hmmmm sanggup ke ko reject? HAHAHAH







Harap-harap dapat jadi Imam yang baik lah.. hihihi







Ini macam selalu dengar dah.. tapi still menarikla.. hehe






Ha ni memang saja mengundang nak kena hempuk. Hahahaha




Ok lah itu saja.. Oh by the way, dulu ade post ayat megorat orang Islam.. Hehe.. Klik link di bawah:

Ayat Mengorat/ Pick Up Lines Orang Islam


Ok bye bye!!



6 comments:

  1. "baik i hadiahkan u seorang imam" malaysian pickup lines paling win hahahhaa ..terus tersipu2 malu :')

    ReplyDelete
  2. Salam, haha mmg kelakar...aku pun mudah terhibur dgn benda2 camni, cuma klw yg melampau tu, mmg mengundang kemarahan lah kan, hahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. btol.. ada yg bergaduh dlm twitter padahal x pernah face to face pon..

      Delete

sila komen jangan segan-segan :)