Thursday, February 26, 2015

Edisi Berangan: Bilik Tidur Idaman

  12 comments    
categories: , , ,

Terpaling suka bilik ini adalah sebab warna bilik ni.. Soft purple. Sesuai untuk siang dan malam. Lembut je colornye. Tak terang sangat and tak gelap sangat juga.. Dipadankan pula dengan warna-warna yang lebih terang macam hijau pucuk pisang, pink.. Aaa so cute and calm.. Suka semua dalam bilik ini kecuali tirai kat belakang tu.. Macam mencacatkan jer.. Kalau takde pun okay kot..

Sumber imej: SINI





Haaa cantik sebab terang pula.. Confirm tak tidur siang kalau macam ni, sebab color bilik warna panas.. Hahahah.. tapi kalau dah ngantok tidur jugak ye tak? Kalau malam, guna lampu yang malap-malap sket, macam lampu kuning ke.. Tak payah bukak lampu kalimantang tu.. Cantik..

Sumber Imej: SINI 







First skali aku suka katil dia.. comel kecik dan compact, jimat ruang.. Hehehehhe. Second, aku memang suka idea cat background warna putih so senang nak matching dengan apa-apa kaler lain. Tapi at the same time aku takut gak sebab orang cakap warna putih ni cepat kotor.. Hew3.. Tak kot.. kotor apa sangat kan macam lah ko main lecak dalam bilik...Selipar biru tu pun cantik gak ngeh3

Sumber imej: SINI







Gahhhh cantik kot! Colorful sangat nih maw tak maw keluar dari bilik.. Hahahaha.. Tengoklah chandelier dia kaler hijau tuuuu.. Rare.. Lagi cantik kalau tak crowded sangat


Sumber imej: SINI 






Last but not least, jeng jeng jeng.. klasik! Campur plak dengan color biru lembut ni.. Aman damai je rasanyer..

Sumber imej: SINI



Okay itu sahaja

BYE!




12 comments:

  1. omeynyeeee.. confirm hari2 payah benar nak bangun tidor nie. hahaha

    ReplyDelete
  2. warna lilac jugak yg menenang jiwa..celik mata tgk pepel best je rasa..heheh

    ReplyDelete
  3. cantik tapi biasalah klu deco mcm tu, very costly..klu mampu apa salahnya kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu yg tulis edisi berangan tu.. huhuhuh.. xpelah inshaAllah berusaha!

      Delete
  4. serius cantik bilik tidur tu, macam dalam cerita fairy tales

    ReplyDelete
  5. cantik2 semuanya...alahai, geram...!

    hehehee...

    ReplyDelete

sila komen jangan segan-segan :)