Thursday, January 1, 2015

Hello 2015!



Hi Assalamualaikum!

Ape khabar warga blog?

Amacam tahun 2015 hari ni? Okay tak?

Aku happy sangat sebab dapat menyambut tahun baru dekat kampung tercinta di Johor. Ehehehehe

So recap sket untuk tahun 2014.. Well.. banyak sangat benda berlaku tahun 2014.. Banyak baik dan ada jugak yang buruk.. 

Tapi yang buruk-buruk tu lupakan jelah kan? Jadilan lesson learned jelah :)

Anyway, tahun 2014 aku dah start melupakan dan membiarkan blog aku..Waaa!! Sorry blog.. 

Ntah kenapa aku macam busy dengan ape ntah aku pon tak taw

Soooo.. Antara azam baru aku ialah.. jeng jeng jeng.. Suprise ni suprise ni

AKU NAK UPDATE BLOG AKU AT LEAST 2X SEMINGGU

Hahahahah

Jom tengok jadi ke tidokkk

Tahun 2014 banyak betul cabaran dan kesedihan untuk tahun rakyat Malaysia. Antaranya ialah kes MH 370, MH17 dan jugak kes banjir kat Pantai Timur.. So aku nak ajak korang ramai-ramai bagi derma kat mangsa-mangsa banjir ni



Aku rasa ni cara paling senang untuk menderma. Just type kat handphone je wehh.. Make sure kredit cukup lah untuk menderma! Hehheheh

Okay bye Assalamualaikum


2 comments:

  1. Selamat tahun baru.. semoga tahun ini lebih baik berbanding tahun lepas..

    ReplyDelete
  2. @izzeyda tq.. selamat tahun baru utk awak juga :)

    ReplyDelete

sila komen jangan segan-segan :)