Wednesday, September 24, 2014

Siapa Pandai Berbahasa French?

  14 comments    
categories: 




Saje je belek2 entri-entri lama..

Pastu terjumpa plak komen ni! Haha.. Lawak!

Tiba-tiba kan ada anonymous komen kat blog aku, type dalam French!

Aku pun teruja lah sesangat

Tak sangka ada mamat dari France baca blog aku, siap komen lagi, mesti handsome kan.. Keh3

Aku pun excited balas gak dalam French.. wee

Pastu dia tak komen pape dah untuk entri seterusnya.. Kah kah kah

Rupa-rupanya itu semua hanyalah spamming sahaja kan...

Anyway aku suka dengar orang cakap French.. Even bila diorang cakap English, loghat French tu still ada and its cute.. LOL

Oklah Selamat Hari Rabu..

Bye 

Assalamualaikum!

:)


14 comments:

  1. kah3. aku pun belambak2 dpt spam. tension mgdapnya

    ReplyDelete
  2. wah pandai eh bahasa perancis kacang buncis hehehe

    p/s singgah sini :)

    ReplyDelete
  3. fuyoo... untunglerrrrr.... Blog kita orang local je masuk hahaha

    ReplyDelete
  4. @Encik JI senang je encik Ji.. disable button utk anon..

    ReplyDelete
  5. kat blog akak macam2 bahasa komen spam... tapi semuanya dalam tong sampah. hahahahaha

    ReplyDelete
  6. xmola disable untuk anon. kadang2 ada jugak yg datang nk mengutuk pkai id anon. hahaha so kita galakkn org dtg mgutuk :P

    ReplyDelete
  7. @Suria Lekatlekitgurl sejak wat moderate comment and disable anon.. email dan blog saya tidak lagi duhujani bahasa2 asing.. rindule pulok.. keh3

    ReplyDelete
  8. @Encik JI ahahaha saya sedih dikutuk maka saya disable. Giteww.. xdelah tujuan sebenar cuma xnak bg semak jer..

    ReplyDelete
  9. spam pun komen jugak..hahhaa...asalkan bunyi french..:)

    ReplyDelete
  10. @Diana Rashid kan.. hahhaa.. adoi naif btol time tu.. perasan ada orang french baca blog kite,,,

    ReplyDelete
  11. hehehe..mmg slalu didatangi spam2 nieh...mcm2 bahasa keluar..hihi

    ReplyDelete

sila komen jangan segan-segan :)