Friday, September 26, 2014

Siapa Lebih Cepat Mengemas.. Lelaki Atau Wanita?

  8 comments    
categories: 


Sebenarnya ikut orang jugak..

Kalau aku, sejam sebelum departure pun boleh jugak.. 5 minit tak bolehla.. gelabah nanti.. Hua hua hua

Tapi nanti bila ada family, jadi macam dalam gambar gak kot..

HEHEHE

Bye!

8 comments:

  1. sama jugak bila tengok lelaki dan perempuan study.
    2 hari nak exam baru pulun betol2..huhu

    ReplyDelete
  2. haha.. sebab jarang travel, jadi sesekali memang akan jadi macam tu. risau tertinggal something yg penting. ;p

    ReplyDelete
  3. lelaki memang cepat mengemas..tapi...

    kemas baju dia je la..
    kalau kemas baju anak2 ke,bini ke,..mesti ada yang lupa nak bawak.


    hehehe

    ReplyDelete
  4. Definitely lelaki yg cepat mengemas. Tp dalam kepala mmg dah plan awal apa nak bawak, so bila time nak travel kira ambik2 masuk dlm beg terus jer lah. Hahaha!

    ReplyDelete

sila komen jangan segan-segan :)