Tuesday, April 15, 2014

Pernikahan di Perlis Indera Kayangan

Ini gambar edit terlebih. 



Susah betul nak amek mood update blog ni. Hahaha. 

Well, kawan 1 universiti, 1 rumah, 1 tempat kerja sudah kahwin pada 26/3/2014

Gigih aku amek Annual Leave 3 hari semata-mata nak tengok si dia ni nikah.. Sweet tak? Kah3

Nasib baik ada saudari yang baik hati sudi terbang bersama-sama aku ke Perlis Indera Kayangan ni..

Masa tu seriau gak la naik kapal terbang sebab Perdana Menteri baru umumkan radar MH370 terhenti di Lautan Hindi

Tapi.. ada kena mengena ke ? Hmm.. anyway..

Tahniah Pizah!

Semoga perkahwinan diberkati Allah dan dikurniakan zuriat yang soleh & solehah :)

Lepas ni kena rajin masak taw! :p




Lagi gambar terlebih edit






Okay.. bye.. Assalamualaikum :)


15 comments:

  1. Assalamualaikum..Pengantin perempuan tampak sungguh cantik dn ayu.... moga mereka diberi kebahagian hingga ke syurga...

    ReplyDelete
  2. nanti tuan punye blog bila pulak? hehe

    ReplyDelete
  3. Such a beautiful ceremony, such beautiful friendship.

    ReplyDelete
  4. @Nasuha Puteri Nass wsalam.. thanks for the beautiful prayer :)

    ReplyDelete
  5. semoga kamu pun cepat bertemu jodoh :)

    ReplyDelete
  6. muehehhee.. cik tuan blog ni dah berpunya ke belum..? cepat2 lah langsungkan ye..

    p/s: tahniah kepada pasangan..smoga Allah memberkati hubungan kalian sampai ke syurga ~

    ReplyDelete
  7. Aku tak pernah sampai Perlis dan naik kapal terbang *jakun ;D
    Nampak tahap 'persahabatan' tu. semoga kekal hingga ke syurga.

    *ok dah tahu mata tuan blog yang mana satu hehe

    ReplyDelete
  8. @Yousof Ngadi ok lepas ni ko naik kapal terbang selalu yer.. thanks for the doa :)

    ReplyDelete

sila komen jangan segan-segan :)