Tuesday, March 19, 2013

Friday, March 15, 2013

Tuesday, March 12, 2013

Lirik Lagu Be Mine - Tasha Manshahar & Syed Shamim





Be Mine

Tuttudududu
Houoooo...

Bermula di Facebook 
Kau tegur ku dulu tak tahu malu
Tak kuasa nak layan
Aku buat tak tahu

Kau terus cuba dan mencuba 
Sehingga ku jatuh cinta
Gatalnya dirimu
Membuatku terjatuh

Bila kita mula mengada 
Kita selalu keluar sama 
Borak panjang panjang 
Makan dan tengok wayang


Sikit sikit aku merajuk 
Kau selalu sabar pujuk
Tapi sebenarnya
Ku cuma nak uji saja


Chorus
Benar Aku Sayangkanmu
Takkan Pernah Lukakanmu
Gapai tanganku
Denganku Selalu

Benar Aku Rindukanmu
Jangan Pernah Tinggalkanku
Kaulah hatiku
Tak Sempurna Tanpa Dirimu

Syed Shamim:
Benar Aku Sayangkanmu
Takkan Pernah Lukakanmu
Gapai tanganku
Denganku Selalu

Benar Aku Rindukanmu
Jangan Pernah Tinggalkanku
Kaulah hatiku
Tak Sempurna Tanpa Dirimu

Ulang Chorus 2X


Dalam pada ku gembira 
Kadang kala sedih juga
Kau sudah berpunya
Tak mungkin jadi milikku selamanya






Nota Kaki:

  • Ada style macam Lenka la... suke2

  • Syed Shamim tu comel la.. suke2


Monday, March 11, 2013

Monday, March 4, 2013

Hanis Zalikha Dah Nak Kawen?

LOL propa je lebih aku ni

Hanis sekarang tengah di kemuncak kot

Tak kan tiba-tiba nak kawen kan?

Ini semua dalam magazine yang bernama Perkahwinan je pon.. :D

Lagi pon baru hari tu ade baca dalam Pancaindera, Hanis cakap die SINGLE.. Ha kate kau

Aku macam biasalah tak beli pon

Dasar kedekut duit cis kata Peminat No 1 Hanis Zalikha

Sapa ada duit lebih nanti tolong cite kat aku ea ape Hanis berbicara dalam mag ni

Aku tak berani nak selak-selak sangat sebab masa snap gambar ni pon Mamak Kedai tu dah jeling-jeling manja.. akaka
















Apesal macam blur??

Forgive my handphone camera yang berkualiti cap ayam

Hahaha

Hanis Zalikha makin kencang.. selalu dah nampak muka dia dalam tv dan majalah2

U GO GURL!

Jangan lupa tengok lakonan dia dalam Gangster Celop ya!

Aku tak tengok lagi pon.. tunggu kuar You Tube.. keh3

Bye!