Wednesday, January 30, 2013

Lirik Lagu Nothing Like Us - Justin Bieber

  7 comments    
categories: 



NOTHING LIKE US
 
Lately I've been thinkin', thinkin' 'bout what we had
I know it was hard, it was all that we knew, yeah.
Have you been drinkin', to take all the pain away?



I wish that I could give you what you, deserve
'Cause nothing could ever, ever replace you
Nothing can make me feel like you do.



You know there's no one, I can relate to
And know we won't find a love that's so true.

There's nothing like us, there's nothing like you and me
Together through the storm.



There's nothing like us, there's nothing like you and me
Together.



I gave you everything, baby, everything I had to give
Girl, why would you push me away?
Lost in confusion, like an illusion



You know I'm used to making your day.
But that is the past now, we didn't last now
Guess that this is meant to be.


Tell me was it worth it? We were so perfect
But baby I just want you to see


There's nothing like us, there's nothing like you and me
Together through the storm.


There's nothing like us, there's nothing like you and me
Together.


There's nothing like us, there's nothing like you and me
Together through the storm.


There's nothing like us, there's nothing like you and me
Together 










:'(



Monday, January 14, 2013

Berehat Sebentar Bersama Kit-Kat

  
Padahal takde kit kat pon di dalam peti sejuk. Akan bersama anda semula tidak lama lagi. Nama pun sebentar kan?




Sunday, January 6, 2013

Shiro Is The Best!

  29 comments    
categories: ,


Sebelum ni tak pernah kenal pon group Shiro ni

Tapi sejak Maharaja Lawak Mega 2012 ni.. diorang jadi group favourite aku la plak!

Hehe

Hope diorang leh menang Maharaja Lawak Mega 2012 

walaupun rasanya susah gak sebab Jozan punye fan-base sangat kuat

Ape-ape pon..

Good Luck Shiro!




Meh tengok video ni.. rasenye stakat ni, ni yang paling kelakar kot.. hihi







Thursday, January 3, 2013

Saya Perlukan Motivasi!


Sebuah survey menemui finding bahawa kebanyakan orang menggunakan kata-kata negatif (demotivasi) sebanyak 75% dalam percakapan mereka sehari-hari.

Gantilah kata “masalah” menjadi “cabaran”, kata “halangan” menjadi “kesempatan”, “tidak mungkin” menjadi “mungkin”, “tidak mampu” menjadi “mampu”. Dengan menggunakan kata-kata positif, Anda mampu mengendalikan fikiran, perasaan, dan tindakan Anda ke arah yang positif.

Oleh itu, hindarilah orang-orang negatif yang dapat menularkan kata-kata negatif yang akan menghancurkan motivasi anda.



Jom tengok poster-poster di bawah, boleh la menyedarkan diri kita ni




Kawan aku pernah cakap, bila kita dah terlalu selesa, kita tak akan maju.. hmm.. btol jugak cakap die tu, tengok koala tu.. dah terlalu selesa, sampai nak gerak pon malas..  hak3.. Boring plak aku tengok die ni asek tido je.








Jangan sampai kite pon boring dengan diri sendiri :P






Orait lepas ni dengar motivasi tiap-tiap pagi





Bola baca ni terkedu jap, InshaAllah aku akan cuba!





AES kah? hehehe




p/s: Camana nak mengelak dari orang yang negatif?


Sumber asal : sini 

Sumber artikel