Friday, December 6, 2013

Siapa berani naik Ali Baba dekat Fun Fair?






Hah!

Pernah nampak tak game ni? Alaaa.. kalau kat Fun Fair kat Malaysia ni mesti ada punya.. Aku jumpa game ni sejak dari aku duduk Nilai lagi.. pastu aku jumpa kat Senawang, Bukit Jalil pon..

Tengok macam best kan? Boleh melayang-layang di udara macam Aladdin kan? Haha.. Nama game ni Ali Baba. Sebab apa nama dia Ali Baba aku pon tak taw.. Maybe macam kita tengah naik tikar terbang kot

Yang penting aku tak suka game ni. Hahahaha tak pernah try pon.. Semua orang suruh try tapi aku takut. Tapi teringin. Isk





Nampak macam tak tinggi tapi still. mencuakkan. dan menakutkan!




Elehhh belum gerak boleh la senyum manis camni.. haha






 Gayat la woiiii







Hari tu main game Space Shuttle ni pon aku dah terjerit-jerit macam orang gila. Sepupu-sepupu aku rileks je enjoy the view. Kenapa aku macam ni? Memalukan btol!


Tabik hormat kepada orang yang dah naik Ali Baba






Video orang putih naik Ali Baba.. Any last word? HAHAHAHAHA






Cuba tengok video ni.. Mula-mula konon berani nak rakam.. Last-last .. mengucap panjang.. Kah kah kah





Bye!


16 comments:

  1. tak nak naik dan memang takkan naik..
    kecut perut..hehe

    ReplyDelete
  2. hoish.. sungguh kite takkan naik benda-benda macam ni, bikin jantung macam nak tercabut keluar je. hoho

    ReplyDelete
  3. aku pun lom penah naik lagi...
    naik roller coaster pun baru sekali kat sunway lagoon...kira cukup dah rasa pengalaman sekali tu

    ReplyDelete
  4. kita masuk fun fair untuk seronok2.. kan? kalau masuk seronok tp keluar pucat lesi tak tercapai objektifnya. maybe bg sesetengah org main extreme game spt ini seronok, tapi bkn semua boleh terima dan bertahan. macam sy sendiri, sy jenis gayat. ada waktu saya cabar juga diri sendiri, tapi ada waktu kalau instint hati kata tak sedap tu, tak suka kalau ada orang nak paksa2.

    ReplyDelete
  5. @Aida Awie

    a'ah kan.. tp mcm jelous kenapa diorang berani.. kenapa saya tak..hahaha

    ReplyDelete
  6. ops.. saya gayat so memang tak berapa berani mencuba.. kekekekeke

    ReplyDelete
  7. @Nora Karim

    ok setakat ni x jumpa lg sapa brani nai.. hahaha

    ReplyDelete
  8. kat fun fair seremban ni ade arit u..tak teringin nak naik walau suke yg adventure ni..kurang percaya dengan keselamatan fun fair ni..huhu

    ReplyDelete
  9. @Azhafizah Md Nor

    owh skrg ade kt senawang.. sy pon! takut besi karat pastu reput.. mcm final destination plak.. hohoho

    ReplyDelete
  10. Tak pernah lagi cuba ... Hahaha Kalau ada yang termuntah macam mana. Haha XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. nasibla sapa yg kena tu hahahah

      Delete

sila komen jangan segan-segan :)