Monday, March 4, 2013

Hanis Zalikha Dah Nak Kawen?

  22 comments    
categories: , ,
LOL propa je lebih aku ni

Hanis sekarang tengah di kemuncak kot

Tak kan tiba-tiba nak kawen kan?

Ini semua dalam magazine yang bernama Perkahwinan je pon.. :D

Lagi pon baru hari tu ade baca dalam Pancaindera, Hanis cakap die SINGLE.. Ha kate kau

Aku macam biasalah tak beli pon

Dasar kedekut duit cis kata Peminat No 1 Hanis Zalikha

Sapa ada duit lebih nanti tolong cite kat aku ea ape Hanis berbicara dalam mag ni

Aku tak berani nak selak-selak sangat sebab masa snap gambar ni pon Mamak Kedai tu dah jeling-jeling manja.. akaka
















Apesal macam blur??

Forgive my handphone camera yang berkualiti cap ayam

Hahaha

Hanis Zalikha makin kencang.. selalu dah nampak muka dia dalam tv dan majalah2

U GO GURL!

Jangan lupa tengok lakonan dia dalam Gangster Celop ya!

Aku tak tengok lagi pon.. tunggu kuar You Tube.. keh3

Bye!


Location: Bandar Kinrara 4 Bandar Kinrara 4

22 comments:

  1. Dulu pernah follow blog dia sebab dia cantik sangat.. tapi tak tahu pun rupanya dia artis... :)

    ReplyDelete
  2. comel dia nie... jeles sqye.. HAHAHA

    ReplyDelete
  3. orangnya cantik...pandai bergaya...hope akan kekal tanpa publisiti murahan..

    ReplyDelete
  4. Untung blogger cantik kan.. kekekeke. peluang lebih terbuka luas. Apapun rezeki masing2.. ye dak??

    ReplyDelete
  5. @THE LEKAT LEKIT STORY

    ye btol.. tp personally sy suke die berblog lagi.. :p

    ReplyDelete
  6. Salam perkenalan,
    Terima kasih diatas kunjungan dan komen anda di http://relakssminda.blogspot.com/ Saya amat2 hargainya. Teruskan bersama Relaks Minda... Kehadiran anda di nanti selalu. :)

    ReplyDelete
  7. masa dulu2 masuk kedai buku selak2 majalah utk dibaca pastu keluar..tuan punye kedai siap tgk lg..hahah

    ReplyDelete
  8. Hahaha comel ja part 'tunggu kuar youtube' xD

    ReplyDelete
  9. @Nick Nashram

    sampai skrg sy buat lg.. cuma yg kali ni, majalah tu btol2 mengadap kaunter bayar. kah3

    ReplyDelete
  10. haih.. ingatkan betul2, terkejut ai :)

    ReplyDelete
  11. tunggu keluar you tube...? tak menahan tau... kata peminat #1 :p

    ReplyDelete
  12. ziarah sini....entry perangkap nie...

    mselim3

    ReplyDelete
  13. hanis zalikha ni lagi cantik lau natural kan...adore her hair..

    ReplyDelete

sila komen jangan segan-segan :)