Sunday, January 6, 2013

Shiro Is The Best!

  29 comments    
categories: ,


Sebelum ni tak pernah kenal pon group Shiro ni

Tapi sejak Maharaja Lawak Mega 2012 ni.. diorang jadi group favourite aku la plak!

Hehe

Hope diorang leh menang Maharaja Lawak Mega 2012 

walaupun rasanya susah gak sebab Jozan punye fan-base sangat kuat

Ape-ape pon..

Good Luck Shiro!




Meh tengok video ni.. rasenye stakat ni, ni yang paling kelakar kot.. hihi







29 comments:

  1. hehhe.
    goodluck!

    bakpe la ambe tak berehi deno dengan MLM.
    sebab ambe rasa,mereka ni banyak merepek.
    why so seriuos kan?

    ReplyDelete
  2. Tak pernah kenal pun Shiro je. Selalu layan lawak Jozan dengan Jambu je..


    Lawak Jambu yang ikan Duyung tu sumpah kelakar.... kahkahkah...

    ReplyDelete
  3. suka gak shiro..tapi jozan punya fan ni..apa yg dorng buat..tak kelakar pun sorak bagai nak rak

    ReplyDelete
  4. tak pernah tengok lagi shiro.
    selalu layan jozan je..huhu
    layan kejap.

    ReplyDelete
  5. kita sokong jozan.. heheehehehehe :D

    ReplyDelete
  6. Tak boleh Play la video tu..dah kena block.. :-(

    ReplyDelete
  7. suka ajak - shiro sjk tgok dia masuk fear factor hihi

    ReplyDelete
  8. shiro ni dalam favorit list aku jugak la.tapi aku fan Jambu, Jozan & Boboi. hihihi...

    ps:hidup meesti ceria. smile...all the time. =)

    ReplyDelete
  9. shiro antara yang bagus juga... tapi fan jozan sangat kuat...

    ReplyDelete
  10. Jarang layan maharaja lawak mega ni...pape pn,sy suka ac mizal...hehe...

    ReplyDelete
  11. final ari tue menang no 3, tahap yg best selaku budak baru dalam dunia lawak..

    ReplyDelete

sila komen jangan segan-segan :)