Wednesday, December 12, 2012

Lirik Lagu Lepaskan - Wanna Ali




Lepaskan

Ku jadi tidak tentu arah, entah apa yang ku khuatiri
Sejak terjadi cerita itu, cerita itu
Makan minum ku dah tak terjga
Asyik memikirkan tentang kamu
Mungkinkah benar mengapa ku tidak menyedari

Lepaskanlah lepaskan semua, tiada makna jika bersama 
Dalam hidupku oh setiap hari
Yang kita pasti ada masalah


Lepaskanlah lepaskan semua, tiada makna jika bersama,
Dalam hidupku oh setiap hari yang kita pasti ada masalah, dengannya
Ku jadi tidak tentu arah, entah apa yang ku khuatiri
Sejak terjadi cerita itu, cerita itu

Lepaskanlah lepaskan semua, tiada makna jika bersama
Dalam hidupku oh setiap hari
Yang kita pasti ada masalah
Lepasknlah lepaskan semua, tiada makna jika bersama
Dalam hidupku oh setiap hari yang kita pasti ada masalah, dengannya



Info sket:

  • Kenal tak Wanna Ali ni? Sorry hari tu tersilap info ingatkan dia ni Wana MyStarz LG rupanya salah orang.. info pasal dia? Tekan sini
  • First time dengar, ingatkan penyanyi dari Indonesia.. rupanya tak.. hehe
  • Lagu ni slow dan sedap didengar dalam radio :). Tapi maksud lagu agak tak paham sket.. Pasal orang frust dengan bf dia la kot...







Download Link Lagu di Bawah:

Lepaskan-Wana Ali


Enjoy the song! :)

33 comments:

  1. lagu nie memang best... tapi tak ada ker link untuk download hihihii...

    ReplyDelete
  2. ergh.. dia ni kan budak sekolah kan? cyda tak faham jugak lagu ni, tapi layan je..hehehe

    ReplyDelete
  3. suke lagu ni jugak...simple but nice..
    kan

    ReplyDelete
  4. blh jd lagu +fav nih... hee ^^

    ReplyDelete
  5. @farah Ariffin

    hee.. dah ade.. sorry x reti sgt nak ltak2 ni :P

    ReplyDelete
  6. @Cik Syida

    bdk skola ke? x taw sgtla pasal die ni.. low profile kot

    ReplyDelete
  7. wana ali ni yang masuk pertandingan LG tu eh?xpernah dengar pulak lagu dia ni..

    ReplyDelete
  8. suka suka ingatkan penyanyi indon tau...

    ReplyDelete
  9. huhu... rasa macam ketinggalan.. tak tau ni lagu apa. --"

    ReplyDelete
  10. Besh , mcmne nak trok kat blog sy ?
    www.faceblogsyam.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. Asalnya.. tak tahu menahu pun lagu ni.. anak2 murid yg bgtau dan minta tolong downloadkan

    Lama2
    Kd best pulak...

    ReplyDelete
  12. @iKhRam

    wahh bgsnye cikgu ni tlg downloadkan!

    ReplyDelete
  13. s0ry nk bg thu skit...ni sbenarnya lagu wanna ali bkn wana mystar LG..k0rang silap info sbenarnya..lain kali selidik dulu ye..

    ReplyDelete
  14. eh..ni bkn lagu wana ali..asal jdy lagu wana mystar LG...pening2..

    ReplyDelete
  15. minat ngan lagu ni.. dah hafal pun.. hehe

    ReplyDelete
  16. @Anonymous


    Wana Ali dgn Wana MyStarz LG org yang sama kan?????????????????????

    ReplyDelete
  17. kak pon suka lagu wana ni... mula2 dgr xsedap tp lama2 dok dgr radio main jadi sedap pulak.. lagu santai habis.. hehe

    ReplyDelete

sila komen jangan segan-segan :)